Majkel Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 trasa Katowice - Sosnowiec wg. map24.interia.pl Twoja trasa: 10.42 km ULICA MICKIEWICZA A. 40-092 KATOWICE ALEJA ZWYCIESTWA 41-200 SOSNOWIEC Opis Poczatek jazdy na na ulicy Ulica Mickiewicza a. w Katowice i jedz 209 m w kierunku Ulica Sokolska. Zjedz z ulica Ulica Mickiewicza a. w skrec w prawo na ulica Ulica Sokolska. Jedz dalej ta droga przez 394 m. Zjedz z ulica Ulica Sokolska w skrec w prawo na ulica Ulica Chorzowska. Jedz dalej ta droga przez 309 m. Wjedz na rondo Rondo Gen. Jerzego Zietka i opusc je w 2. Zjazd w kierunku ulica Aleja Rozdzienskiego (79). Przez 1.68 km pozostan na ulica Aleja Rozdzienskiego (79). Zjedz z ulica Aleja Rozdzienskiego (79) i jedz dalej prosto na ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86). Jedz dalej ta droga przez 3.48 km. Opuszczasz Katowice. Pozostan na ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86) i jedz dalej ta droga przez 387 m. Wjezdzasz do Sosnowiec. Pozostan na ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86) i jedz dalej ta droga przez 809 m. Zjedz z ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86) i jedz dalej prosto na ulica Ulica Pilsudskiego J.. Jedz dalej ta droga przez 1.99 km. Zjedz z ulica Ulica Pilsudskiego J. w skrec lekko w lewo na ulica Ulica 3 Maja. Jedz dalej ta droga przez 799 m. Zjedz z ulica Ulica 3 Maja w skrec w prawo na ulica Ulica Armii Ludowej. Jedz dalej ta droga przez 197 m. Zjedz z ulica Ulica Armii Ludowej i jedz dalej prosto na ulica Aleja Zwyciestwa. Jedz dalej ta droga przez 35 m. Po przejechaniu 10.42 km dotarles do celu podrózy, ulica Aleja Zwyciestwa w Sosnowiec.
Oktanek Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Jeżeli ekipie z Katowic (Wolfikowi i Oktankowi) będzie to pasowało, to chyba najlepiej będzie się spotkać w Ligocie i już w czwórkę jechać do Sosnowca. Mnie pasuje spotkac sie w ligocie i z ligoty jechac....Wolfikowi na bank tez;) to gdzie sie spotykamy w Ligocie??przy Dworcu PKP a moze przy OBI?? albo salonie Jaguara
Gvalchmei Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Mnie pasuje spotkac sie w ligocie i z ligoty jechac....Wolfikowi na bank tez;) to gdzie sie spotykamy w Ligocie??przy Dworcu PKP a moze przy OBI?? albo salonie Jaguara Może być parking obok OBI. O której z Majkelem mamy być?
Oktanek Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Może być parking obok OBI. O której z Majkelem mamy być? z tego co wiem to na dworcu w sosnowcu spotykamy sie o godzinie 8 wiec mysle ze jak o 7 sie spotkamy pod OBI to starczy! I taK bez nas nie pojada
Gvalchmei Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 z tego co wiem to na dworcu w sosnowcu spotykamy sie o godzinie 8 wiec mysle ze jak o 7 sie spotkamy pod OBI to starczy! I taK bez nas nie pojada Zatem będziemy tam o 7:00. Do zobaczenia
Majkel Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 ok, mi tez pasuje choc o 5.00 zeby cos pojesc wstawac mi sie nie chce
Shogun Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Jakby ktoś był ciekawy to zaznaczyłem całą trasę na mapkach (niebieskimi kwadratami): link. Niestety żeby wszystko dokładnie objechać musielibyśmy siedzieć w tych dolinkach z tydzień.
Oktanek Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Jakby ktoś był ciekawy to zaznaczyłem całą trasę na mapkach (niebieskimi kwadratami): link. Niestety żeby wszystko dokładnie objechać musielibyśmy siedzieć w tych dolinkach z tydzień. A liczyles Shogun ile to bedzie kilometrów od sosnowca??
Majkel Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Niestety żeby wszystko dokładnie objechać musielibyśmy siedzieć w tych dolinkach z tydzień. jesli bedzie naprawde fajnie w sobote to mozna poswiecic cala niedziele na hulanie po dolinkach i z Krzeszowic wieczorem pociagiem jechac... zreszta zobaczymy jak wyjdzie wogole wypad.
Shogun Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 A liczyles Shogun ile to bedzie kilometrów od sosnowca?? W sam raz, żeby się skatować A sobota ma być fajna:
Oktanek Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 W sam raz, żeby się skatować A sobota ma być fajna: skatowac czym:P odlegloscia czy odlegloscia i upałęm;p a tak na oko to ile bedzie tych km?
GeeRbiL Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Majkel jak już myślisz o pociągu to posprawdzaj na wszelki wypadek jak jadą ,skąd, ile itd. Trasa będzie około 140km.
Majkel Napisano 27 Lipca 2006 Napisano 27 Lipca 2006 Majkel jak już myślisz o pociągu to posprawdzaj na wszelki wypadek jak jadą ,skąd, ile itd. he? OCB? zreszta niewazne. pogadamy w sobote.
Gvalchmei Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 skatowac czym:P odlegloscia czy odlegloscia i upałęm;p Sam sobie odpowiedziałeś.
Majkel Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 e tam marudzicie. przeciez zapowiadaja tylko najcieplejszy weekend w tym roku ale kto by tym "specom" od pogody wierzyl http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3512273.html http://fakty.interia.pl/kraj/news/Przed_na...F3w,774945,2943 ale nas strasza ale im pokazemy
wolfik Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 A ja ze wzgledu na te az niepokojaco dobre prognozy pogody postulowalbym zahaczenie o jakas rzeczke
Majkel Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,5...4.html?skad=rss hehehe, no chyba faktycznie chca nas zniechecic ale ja sie nie dam tydzien temu w taki upal machnalem 160km to jutro tez damy rade
Oktanek Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,5...4.html?skad=rss hehehe, no chyba faktycznie chca nas zniechecic ale ja sie nie dam tydzien temu w taki upal machnalem 160km to jutro tez damy rade strasz strasz....widze ze sami wymiatacze jada....jeszcze bedziecie mnie ciagnac
Majkel Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 strasz strasz....widze ze sami wymiatacze jada....jeszcze bedziecie mnie ciagnac kupimy Ci ciagnik
Majkel Napisano 30 Lipca 2006 Napisano 30 Lipca 2006 no i po wycieczce. bylo rewelacyjnie. nawet pomimo sobotniego deszczu, ktory dal nam troche popalic tylko maszyna mi cos marudzic zaczela - wypadek z przerzutka, strzelanie w amorze i w okolicach siodelka to teraz niech ktos obeznany w trasie napisze jakis jej opis. a zdjecia prosze slac na mbroda(at)srzabrze.med.pl to jutro jak znajde chwilke w pracy to zrobie maly albumik dzieki wszystkim za wspolna jazde! (w planach wypad w Gory Swietokrzyskie - wstepnie w dyskusji czestochowiakow a potem sie pewnie nowy temat zrobi...)
wolfik Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 dzieki wszystkim, fajnie bylo mimo wszystkich przeciwnosci losu jak cholerne zmeczenie na trasie, burze, zalany tunel czy spozniajacy sie dostawca pizzy :wink: Majkel to gdzie wyscie w koncu dotarli?
Gvalchmei Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Również dziękuję za wspólną jazdę. na razie forma nie dopisuje, ale obiecuję się poprawić . Gratulacje dla Wolfika, za odwagę i silną wolę. Dokąd dojechałeś? Proponuję, aby opis trasy zrobił Shogun, bo on głównie mapę studiował . Mam 71 fotek, jak Majkel będzie dzisiaj w domu wieczorem, to mu je przyniosę na CD, bo nie chce mi się wysyłać mailem ok 133MB. O której dojechaliście do domu twardziele?
Majkel Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 ja dotarlem do domu pare minut po 22.00. Wolfik z Olkusza pojechalismy szlakami (glownie pieszymi) do Zawiercia i stamtad do Laz bo nie chcialo nam sie czekac godzine na pociag Gvalchmei powinienem byc dzis w chacie - musze nad sprzetem popracowac (przeskaluj te foty tak do 1600x1200 max) pierwsza czesc fotek autorstwa Wolfik'a juz w sieci
wolfik Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Dzieki Gvalchmei na szczescie nasi wymiatacze byli w niedziele litosciwi omijali dolinki i nie wjezdzali na gorki tylko po to by z nich zjechac wiec jakos szczesliwie to przezylem, choc byly momenty ze Wam zazdroscilem tego pociagu. W Olkuszu nasza grupka sie rozdzielila i my z Geerbilem spokojnie dojechalismy do domku, a wymiatacze ruszyli dalej w szeroki swiat. Majkel ja wiedzialem, ze nie bedziecie spokojnie na dworcu czekac na pociag jak to zwykli ludzie czynia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.