Mixa Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Kupiłem rower kross sign ds , szukam jakiegos preparatu nie wiem jak to nazwac by popsikac na amor zeby lepiej dzialal .Widze ze kazdy poleca Brunox Deo , jesli bym kupil 200 ml na ile by mi to starczylo ? Jak tego brunoxa sie uzywa ? A moze lepiej zrobic poprostu to olejem ? pozdrowionka Karol .
Mod Team Puklus Napisano 17 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2012 Zależy jaki to amor, jeżeli taki który ma otwartą bądź pół otwartą kąpiel olejową to osobiście bym brunoxa nie używał, natomiast jeżeli jest prostszej konstrukcji i nie ma kąpieli to śmiało możesz dawać bo to będzie pomagać.
kato39 Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 ale bronox jest tylko żeby uszczelki wyczyścić z syfu a praca polepsza się na chwile
dejtrejder Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Jest coś lepszego, przeczytaj ten wątek: http://www.forumrowe...ie/page__st__40 Tam koledzy polecają preparat do uszczelek samochodowych ( silikon w sprayu ) K2 SIL, którego i ja wypróbowałem. Skończyło się tak, że używam go codziennie zamiast BRUNOXA bo ma w stosunku do niego długotrwały efekt poślizgowy i kosztuje raptem 7-8 zł za 300ml dezodorant.
1415chris Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Problem juz przerabiany, korzystamy z wyszukiwarki. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.