Skocz do zawartości

[Rower MTB do modernizacji] Kross A2, A3, A4, A6

trime

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie no A2 to Ty nie bierz, poważnie stosunek cenowy mimo, że może dla Ciebie w miarę wystarczający to niekorzystny

To co ty byś wziął w tej cenie, A2 to przyzwoity rower, może ne ma najlepszych przerzutek w tym przedziale, ale ma w miarę dobry osprzęt, wygląd i geometrię :thumbsup:

Napisano

Można też wziąć pod rozwagę zeszłoroczne A6: WILEX - produkty w kategorii Rowery

pewnie znajdzie się sklep gdzie może będzie i odrobinke taniej. Pod koniec sezonu pamiętam, że możnaa było go kupić za ok 1700zł

Już miałem w koszyku A6 z 2011... Ale wpisałem w wuja g wilex i wyskoczyło mi to: http://www.forumrowerowe.org/topic/52889-sklep-sklep-rowerowy-wilex-kupowal-tam-ktos/

Cena dobra, a ten rower jest ciężko teraz wyrwać w ramie 18", szukałem i nie znalazłem. Myślałem że mi z nieba spadłeś KamilN, ale jednak nie zdecyduje się na kupno w tym sklepie... Szukam dalej...

Napisano

Czytalem temat, ktory zalinkowales i mialem podobne obawy przed zakupem w Wilex, ale w sierpniu zdecydowalem sie na zakup A6 wlasnie w tym sklepie. Nie wiem ile w tym szczescia, ale rower przyjechal na drugi dzien po zamowieniu, byl zapakowany w oryginalny karton a regulacja przerzutek nie pozostawiala wiele do zyczenia. Oczywiscie liczylem sie z tym, ze moze wymagac kompletnej regulacji, ale nawet jakby przyszlo mi zaplacic w serwisie 100 za poustawianie to wtedy i tak sie oplacalo, bo zaplacilem 1730zł z przesylka. Zamawialem za pobraniem, zeby dokladnie sie przyjrzecprzed zaplaceniem. Nie namawiam, ale informuje, ze maja lepsze dni.

Jedyne do czego moge sie przyczepic to, ze nie wpisali w karte gwarancyjna przegladu zerowego mimo iz powiedzieli, ze to zrobia.

Napisano

W moim egzemplarzu piasty byly pod tarcze centerlock, dokladny model jest w "garazu".

Ryzyk-fizyk :) Zamówiłem - płatne przy odbiorze. Zobaczymy jak im pójdzie.

Napisano

Nie mam możliwości edycji postów po 5minutach od ich napisania, dlatego piszę post pod postem. Chciałem dodać, że rower dziś o 15 dotarł do mnie, świetnie zapakowany - jestem bardzo zadowolony. Wysyłka super szybka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...