iza121 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Nie no A2 to Ty nie bierz, poważnie stosunek cenowy mimo, że może dla Ciebie w miarę wystarczający to niekorzystny
trime Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Napisano 10 Czerwca 2012 CK co masz na myśli? Jak nie A2 to co w podobnej cenie? Jestem studentem i raczej nie mam kasy by wydać 2000 na rower.
trime Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Napisano 10 Czerwca 2012 No a ja z Lublina, więc mnie to nie ratuje...
qwaq Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Nie no A2 to Ty nie bierz, poważnie stosunek cenowy mimo, że może dla Ciebie w miarę wystarczający to niekorzystny To co ty byś wziął w tej cenie, A2 to przyzwoity rower, może ne ma najlepszych przerzutek w tym przedziale, ale ma w miarę dobry osprzęt, wygląd i geometrię
iza121 Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 qwaq przecież pisałam co bym wzięła..... i z tych kilku cena/wyposażenie jest w nim najlepsze. Przejrzyj cały wątek.
KamilN Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Można też wziąć pod rozwagę zeszłoroczne A6: http://www.rowery-wilex.pl/sklep/asortyment.php?id_kategorii=1&id_firmy=5&slowa=&wg=data&jak=desc&ile=20&str=1&id_produktu=1101 pewnie znajdzie się sklep gdzie może będzie i odrobinke taniej. Pod koniec sezonu pamiętam, że możnaa było go kupić za ok 1700zł
Peter007 Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Można też wziąć pod rozwagę zeszłoroczne A6: WILEX - produkty w kategorii Rowery pewnie znajdzie się sklep gdzie może będzie i odrobinke taniej. Pod koniec sezonu pamiętam, że możnaa było go kupić za ok 1700zł Już miałem w koszyku A6 z 2011... Ale wpisałem w wuja g wilex i wyskoczyło mi to: http://www.forumrowerowe.org/topic/52889-sklep-sklep-rowerowy-wilex-kupowal-tam-ktos/ Cena dobra, a ten rower jest ciężko teraz wyrwać w ramie 18", szukałem i nie znalazłem. Myślałem że mi z nieba spadłeś KamilN, ale jednak nie zdecyduje się na kupno w tym sklepie... Szukam dalej...
KamilN Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Czytalem temat, ktory zalinkowales i mialem podobne obawy przed zakupem w Wilex, ale w sierpniu zdecydowalem sie na zakup A6 wlasnie w tym sklepie. Nie wiem ile w tym szczescia, ale rower przyjechal na drugi dzien po zamowieniu, byl zapakowany w oryginalny karton a regulacja przerzutek nie pozostawiala wiele do zyczenia. Oczywiscie liczylem sie z tym, ze moze wymagac kompletnej regulacji, ale nawet jakby przyszlo mi zaplacic w serwisie 100 za poustawianie to wtedy i tak sie oplacalo, bo zaplacilem 1730zł z przesylka. Zamawialem za pobraniem, zeby dokladnie sie przyjrzecprzed zaplaceniem. Nie namawiam, ale informuje, ze maja lepsze dni. Jedyne do czego moge sie przyczepic to, ze nie wpisali w karte gwarancyjna przegladu zerowego mimo iz powiedzieli, ze to zrobia.
Peter007 Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Czy mógłbyś powiedzieć czy ten Kross A6 2011 na V-kach na piasty pod tarcze? Czy ewentualnie trzeba wymieniać?
KamilN Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 W moim egzemplarzu piasty byly pod tarcze centerlock, dokladny model jest w "garazu".
Peter007 Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 W moim egzemplarzu piasty byly pod tarcze centerlock, dokladny model jest w "garazu". Ryzyk-fizyk Zamówiłem - płatne przy odbiorze. Zobaczymy jak im pójdzie.
Peter007 Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Nie mam możliwości edycji postów po 5minutach od ich napisania, dlatego piszę post pod postem. Chciałem dodać, że rower dziś o 15 dotarł do mnie, świetnie zapakowany - jestem bardzo zadowolony. Wysyłka super szybka.
KamilN Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony z zakpu tak jak ja jestem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.