trime Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Witajcie Może zacznę od moich parametrów mam jakieś 182cm, w kroku jakieś 83-84cm i wazę jakieś 81kg. Rowerem będę jeździł po leśnych ścieżkach czasem coś przy zalewie, więc może być podmokle. Chciałbym by rower był w miarę wytrzymały i nie psuł się za często;p. Dobrze jak by nie był za ciężki. W oko wpadły mi następujące modele: Kross Level A2 Disc oraz Kross HEXAGON X-6 zastanawia mnie czy jak bym brał rower o np 700-900 zł taniej to czy była by aż taka różnica dla której warto dopłacić;p.
Didi Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 A może coś takiego? http://www.arkus.sklep.pl/-p-1079.html
trime Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Napisano 7 Czerwca 2012 Z twojego linku brakuje po pierwsze ramy na mnie czyli 19 chyba, że 18 będzie dobra. Teraz kwestia czy cenowo różnica jest na tyle nie duża by nie dorzucić do krossa jakiegoś
Manstar Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Witajcie Może zacznę od moich parametrów mam jakieś 182cm, w kroku jakieś 83-84cm i wazę jakieś 81kg. Rowerem będę jeździł po leśnych ścieżkach czasem coś przy zalewie, więc może być podmokle. Chciałbym by rower był w miarę wytrzymały i nie psuł się za często;p. Dobrze jak by nie był za ciężki. W oko wpadły mi następujące modele: Kross Level A2 Disc oraz Kross HEXAGON X-6 zastanawia mnie czy jak bym brał rower o np 700-900 zł taniej to czy była by aż taka różnica dla której warto dopłacić;p. Jesteś z okolic zalewu zegrzynskiego?
trime Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Napisano 8 Czerwca 2012 Jesteś z okolic zalewu zegrzynskiego? Nie z miasta Lublin;) więc zalew Zemborzycki:) Co do rowerów to macie jeszcze jakieś pomysly?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.