Picek91 Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Witam, czy istnieje jakiś klub lub stowarzyszenie (pomijam STC bo podobno zajmują się tylko szosówkami) zajmujące się kolarstwem w Nowym Sączu? Głównie chodzi mi o MTB, brakuje mi treningów, a i jeździć za bardzo nie ma z kim. Dopowiem, że dużo szukałem w internecie na ten temat, ale oprócz znalezionych zalążków tych klubów z przed kliku lat, nie znalazłem kompletnie nic. Pozdrawiam.
gaffel Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Witam, czy istnieje jakiś klub lub stowarzyszenie (pomijam STC bo podobno zajmują się tylko szosówkami) zajmujące się kolarstwem w Nowym Sączu? Głównie chodzi mi o MTB, brakuje mi treningów, a i jeździć za bardzo nie ma z kim. Dopowiem, że dużo szukałem w internecie na ten temat, ale oprócz znalezionych zalążków tych klubów z przed kliku lat, nie znalazłem kompletnie nic. Pozdrawiam. Siemasz! Mieszkam w Sączu i też śmigam po mieście i w okolicy (może nawet mnie kiedyś widziałeś, mam kompletny, czerwony strój). Chętnie się z Tobą kiedyś umówię na jakąś jazdę. Pozostają tylko dwie kwestie: 1. Czas: studiuję i teraz zbliża się sesja ... Strasznie dużo nauki, mało czasu. 2. Na jakim sprzęcie jeździsz? Ja mam Arkusa VIP'a 6.0, więc jeśli chodzi Ci o jakieś agresywniejsze MTB, to mój sprzęcik raczej odpada ;P Co do klubów: nie rozglądałem się i nie wiem czy owe istnieją. Pozdrawiam, Piotr
Picek91 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Napisano 2 Czerwca 2012 Witaj, też jestem studentem, więc mnie też dopadła sesja... Mój rower to Hexagon V6, więc specjalnej rewelacji nie ma, ale tak do 80 km po szosie można pociągnąć. Bardzo chętnie umówię się na jakąś jazdę, ale po sesji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.