mischa Napisano 21 Marca 2006 Napisano 21 Marca 2006 witam, prosze o opinie jeśli ktoś ma doświadczenia z tym suportem, jego waga( 155 )do ceny (120) wydaje sie zabójcza hmmm można go kupić tu http://www.arnik.com.pl/
secki Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Podniosl bym temat i jeszcze do niego dopisal. Nabylem juz sobie korba (padlo na FSA) i teraz jeszcze suport. Uzywa ktos z Was tego suportu? Bo nie wiem czy sie w niego ladowac czy lepiej nabyc gigapipe'a sl POzdr. S.
matimi Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 ja posiadam suport truvativ giga pipe juz od dluzszego czasu i raczej nie zamienil bym go na zaden inny a juz na pewno nie na FSA.
secki Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 ja posiadam suport truvativ giga pipe juz od dluzszego czasu i raczej nie zamienil bym go na zaden inny a juz na pewno nie na FSA. FSA to korba a suport rozwazam pomiedzu boplight'em z tematu (jest u arnika) a giga pipe.
wastedqba Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 Chciałem reanimować temat... Powoli umiera mi suport Truvativa i myślałem nad boblightem. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć, a wagę ma rewelacyjną. Tylko pytanie jakim kosztem. Ważę 85kg suport będzie w ramie do AM używanej w XC.
Fifi Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 Opinie na LB niepochlebne, ja bym przy Twojej wadze tym bardziej nie brał.
grzegorz1974paszek Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 Ja uzywam Boplighta. Mam go w szosówce , przejechane ok 60km , luzów nie ma .Moja waga - 70kg.
wastedqba Napisano 28 Stycznia 2009 Napisano 28 Stycznia 2009 Z takim przebiegiem i w szosie to mnie mało przekonuje... Szkoda że jednak nie ma dobrych opinii bo była szansa na zrzucenie sporej wagi niskim kosztem. No ale dzięki mimo wszystko. Co jest sensownego za podobną kwotę i w miarę lekkie?
rzymo Napisano 28 Stycznia 2009 Napisano 28 Stycznia 2009 Miałem suporty FSA Xtreme (~230g)/Boplight(~160g)/Accent(~190g) - wszystkie żyły tak samo długo (a właściwie krótko ), przerzuciłem się na zintegrowaną oś.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.