Skocz do zawartości

KTM

hexio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak swoją drogą, widzieliście KTM-y na 2009? Jak dla mnie ciekawie się zapowiada, zobaczymy jak to w całości wyglądać będzie :teehee:

Napisano

Hy! Jestem szczęśliwą posiadaczką KTM-a od listopada zeszłego roku - bez zarzutów, poza amorkiem ale to nie KTM :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja tez jestem od niedawna szczęsliwym posiadaczem KTMa ;) od dawna juz tylko te rowery mnie interesują więc znalazłem okazje to kupiłem używanego ale w bardzo dobrym stanie. KTM Chicago troszke czesci seryjnych amorek mam słaby ale dzisiaj albo jutro będe miał Marcoka MX PRo ale zamontuje go dopiero we wrzesniu bo dopiero wtedy go dostane :P Już sie nie moge doczekać, pozdro dla wszystkich fanow KTMów !!

To moja miłośc :Dhttp://img181.imageshack.us/img181/1562/396514616lr3.jpg

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dzień dobry. To mój pierwszy post na forum. Miło mi poznać tak zacne towarzystwo.Widzę, że jest w PL trochę użytkowników KTM, których dostępność w sklepach jest raczej kiepska. Jestem tu chyba jedyny zapisany, który ma KTM Country Sport ale rozumiem. To raczej sprzęt dla "dziadków" a nie rasowych bikerów :-) LeMonda też chyba polscy handlowcy nie kochają bo ceny są kosmiczne a wybór jak w trzecim świecie

Napisano

Witamy, witamy ;) Każdy jeździ jak chce, a co do dostępności to niestety bywa ciężko. A o LeMondzie nawet już nie wspomnę...

• Mod Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...