Robert Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kiedyś prosiłem KTM-a o katalogi to dostałem kilka arkuszy naklejek wystarczyło je wyciąć bo są na białym tle. Co do niszowości myślę że firma jej nie straci. Jeżeli nie trafi się na moment produkcji danego modelu (firma ma dokładnie ustalony harmonogram) to trzeba trochę poczekać (o czym sam się z resztą przekonałem). Nie są to tajwańskie masówki, wszystko jest robione w Austrii. Z tego co wiem KTM zawzięcie odsuwa produkcję od Tajwanu, bo manufaktura w Mattighofen jest tak rozbudowana że wszystko mogą robić w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 w końcu to KTM, a ni Kross ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Naprawdę szacuneczek za te sprzęty. Zanim naprawę zacząłem interesować się ktm'ami od strony rowerów była to dla mnie firma produkująca motocykle - którymi interesuję się od bobasa. KTM wszedł ostatnio w świat Moto GP i tym bardziej po głowie zaczął mi chodzić ktm a ten był nie dość że gotowy to idealny i chwyciłem Powracając do kolekcji 2008 to człowiek od którego brałem maił już fulla z kolekcji 08 na widelcu DT ( o którym obecnie chyba zbyt dużo powiedzieć nie można) o masie mniejszej niż posiadany przeze mnie prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Lookas widzę, że mamy podobnie ja już 3 lata temu popatrzyłem na fulle KTM-a i stwierdziłem "będę miał taki" (chociaż wtedy zapatrzyłem się na Speed RC) no i słowo ciałem się stało a właściciel nie wyobraża sobie teraz posiadania innego roweru niż Austriaka Jedyną rzeczą której brakuje mi w moim rowerze to... pomarańczowy kolor No i teraz chwilowo damper, ale najprawdopodobniej otrzymam nowy A i jeszcze jedna rzecz, odłupałem sobie przez przypadek mały kawałek lakieru i zobaczyłem jego grubość. Szczęka mi opadła tak grubej powłoki lakierniczej to ja jeszcze w życiu nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Października 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Optimus Prime dostał inne oponki maxxisy flyweighty 324g i 328g - jutro test Ale schudł wyraźnie - czuć w łapach że masa mniejsza. pośmigałem dziś trochu i oponki dają radę, kila fotek Optimusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Października 2007 Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jako że wielu narzeka na Bikershop, to ja dla odmiany powiem coś miłego Mianowicie bardzo szybko uporali się z moim damperem (wysłałem 10 października). Wczoraj dostałem co prawda nie nowy, ale naprawiony "uginacz". Wg. notki wystarczyło wymienić pierścień uszczelniający. A więc czas skorzystać z resztek dobrej pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Maszynę widziałem już wielokrotnie na necie ale link od Kazumiego wkleję tu http://widelec.org/ktm_xbow,id,857.html http://www.ktm-x-bow.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Widziałem, oglądałem filmik prezentujący iii... genialne autko Cieszy mnie że KTM dąży do rozwoju firmy nie tylko pod względem rowerowym nie zapominajmy że KTM ma też swoją odzież najlżejsze rękawiczki chyba Phase się nazywają i można ich spokojnie używać na rowerze Lookas czy mi się wydaje czy masz przedni hamulec w prawej klamce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Tak już pisałem o tym, że mam hample podpięte jak w motocyklu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Też nad tym myślałem ale pojeździłem tak na v-kach i po jednym szlifie po hamowaniu na sypkim żwirze mi się odechciało Co do X-Bow'a jeszcze to zerknąłem na możliwe konfiguracje i można go kupić w wersji białej niczym mój rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 stanowczo protestować KTM tylko w pomarańczy Przynajmniej jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ja bardzo chciałem pomarańczowy rower ale niestety nie było takiej wersji prowlera... biały też jest używany no i jeszcze w KTM-ie 990 Adventure kolor antracytowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieksuper Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 a mój jest czormy zdjęcie na http://www.szatanek.dog.pl/ artystyczna stronka ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Niestety stronka nie działa ale wstawiałeś zdjęcie wcześniej swojego KTM-a takie pytanko, z którego on jest rocznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://www.moppedblog.de/wp-content/upload.../08/neuektm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Lookas te odwrotne podłączenie hampli zdaję egzamin ? bo się zastanawiam nad takim czym w moim bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zdaje, czemu miałoby nie działać - kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://www.moppedblog.de/wp-content/upload.../08/neuektm.jpg profanacjaaa! PROFANACJAAA! Robert też się drze że profanacjaaaa! (jego biały też profanacja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ale taczka w odpowiednich barwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 taczka tak, miało być samo zdjecie btw u mnie w szkole gościu ma czapę KTMowska. ja też chce! wie ktos gdzie cos takiego można dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 http://www.ktm-shop.ch/catalog/index.php/language/en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Albo tu: http://www.i-ktm.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wszystko cacy szkoda tylko, że ceny troszkę spore :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Niestety rzeczy sygnowane logiem KTM-a to cenowe przegięcie Co do białego, no może lekka profanacja również, ale KTM oferuje coraz więcej modeli w tym kolorze! (gdyby był w ofercie pomarańczowy nie zastanawiał bym się nawet) A ten różowy to wielkie przegięcie! O i czy mi się wydaje, czy Trek zapożyczył od KTM-a pomysł na zawieszenie? http://www.pinkbike.com/news/trek-remedy-l...art-1-2007.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Nastaje przełomowa chwila! Można kupować same ramy KTM-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.