nikowell Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Witajcie, jestem nowy na forum, udało mi się tanio wyrwać rower marki McKenzie Hill 500 i tu nasuwa się moje pytanie czy jest to dobry rower? Czy może lepiej go sprzedać dalej? Miał już ktoś do czynienia z takim? Rower będzie mi służył do jazdy codziennej szkoła itp. Dzięki za odp. Pozdrawiam Fotki roweru
Greg000 Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 A masz jakis opis do niego? Osprzet, rama etc? W necie jest kilka opisow po niemiecku ale "nicht sprechen deutsch" i te fotki nie wiele pokazuja. Fakt ze nie ma o nim wiele info w necie raczej jest zastanawiajacy.
paszczaq Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Wygląda "rasowo" ale obstawiam że producent to jakiś marketowy chyba jest i IMHO nie opłaca się na niego wydawać kasy. Tutaj znalazłem jakiegoś stalowego potwora "full saspenszyn" http://pokazywarka.pl/xcy8ge-2/ i nie wygląda to zbyt kolorowo - mostek 1", amortyzator marki nieznanej, więc zastanowił bym się nad czymś bardziej markowym - ile masz kasy i do czego chcesz rower?
crashbash1 Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Kross też robi marketowe rowery, a w ofercie mają też normalne rowery.
Greg000 Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Kross też robi marketowe rowery... Dlatego o Krossie slyszal prawie kazdy i znalezienie info online nie jest problemem
Mod Team Puklus Napisano 28 Maja 2012 Mod Team Napisano 28 Maja 2012 Zalatuje miedzy makrokeszem a czymś nadającym sie do jazdy. Tylny trójkąt jakiś wątły, bez ogniwa horsta. Rower widze na mocno budżetowym osprzecie ...
nikowell Napisano 28 Maja 2012 Autor Napisano 28 Maja 2012 Jedynie co wiem jakie cześci w nim siedzą to przerzutki 21 biegów Shimano Deore, Przedni widelec RST regulowany, rama aluminiowa, koła 26', ja go kupiłem poprzez aukcje w opisie jest napisane że rower jako nowy kosztował 499 euro, a ma on dwa lata, a dokładnie kupiłem go za 84 euro, był on mało używany, koszt sprowadzenia go do polski zero $$$ ponieważ tata pracuje w Niemczech i ten rower jest bardzo blisko niego, rower ten ma uszkodzone tylko klocki w tylnym hamulcu.
nikowell Napisano 28 Maja 2012 Autor Napisano 28 Maja 2012 ktoś się jeszcze wypowie w temacie? Czy warto brać czy odpuścić lepiej?
Mod Team Puklus Napisano 28 Maja 2012 Mod Team Napisano 28 Maja 2012 Taaa jak za 84 ojro to myśle ze ujdzie ... ale klocków to to chyba nie dokupisz do tych hamulców ...
Abelja Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 ktoś się jeszcze wypowie w temacie? Czy warto brać czy odpuścić lepiej? Zależy jakie masz oczekiwania wobec niego.
nikowell Napisano 28 Maja 2012 Autor Napisano 28 Maja 2012 Zależy jakie masz oczekiwania wobec niego. no wiesz wyczynowo nie zamierzam nim jeździć, tylko żeby przemieszczać się po mieście z puntku A do punktu B ;D
panPierniczek Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 To jeździj, jak poczujesz ze nie pasuje Ci to sprzedasz, jak będzie odpowiadał to zostawisz. Nie widze problemu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.