AdamWWa Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 po niedzielnej wycieczce 86 km - i ostatnich km przy akompaniamencie zmęczonego dniem łańcucha i wszelkich osprzętów z nim związanych wziałęm się za czyszczenie i smarowanie..... na swoje usprawiedliwienie dodam, że żarły mnie komary niemożebnie, a linkę od przedniej przerzutki odkręcałem już ubroczony smarem i krwią i teraz po zamontowaniu stwierdzam.... że chyba coś nie teges... (tak wiem na zdjęciu widać, że linka ciuchutko woła o wymianę... strzelając sobie drucikami) - obiecuję, że będzie NÓWKA zamocowana przerzutka fabryczna z Kellys'a, linka chyba była wcześniej prowadzona jakoś podobnie.....
paweloko Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym temacie, może wytłumaczysz jaśniej.
Mod Team safian Napisano 23 Maja 2012 Mod Team Napisano 23 Maja 2012 W czym problem linka jest przykręcona dobrze, jedynie można obrócić tę podkładkę pod śrubą, żeby trzymała linkę od boku, ale to nic nie zmieni. Coś nie działa, czy co?
AdamWWa Napisano 23 Maja 2012 Autor Napisano 23 Maja 2012 chyba jednak nie widać problemu na tym zdjęciu... przy bardziej sprzyjającym oświetleniu wykonam ponowne.... i opiszę dokładniej Safian - słuszna/zacna uwaga thx ciekawe czy tak było od nowości czy ja coś obróciłem.....
Mod Team Puklus Napisano 24 Maja 2012 Mod Team Napisano 24 Maja 2012 Też średnio wiem o co kaman, linka zaczepiona dobrze, masz dual pull, jak by na zdjęciu za lekko napięta ale poza tym nie wiedzę problemów, nawet tym stroczonym drutem bym sie niespecjalnie przejmował.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.