saurus Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Czesc, szukam chętnych do wspólnej jazdy z okolic Wesoła / Stara MIłosna. Fajnie byloby zebrać grupkę przynajmniej 10 osób - tam naprawdę jest gdzie jeżdzić pzdr. saurus.
Janvsz Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Witaj, to ja się piszę. Mieszkam w Aninie wiec mam przysłowiowy rzut kamieniem. Ogólnie w przyszłym tygodniu jestem dosyć dyspozycyjny. Więc dawaj termin i jedziemy. Pozdro
BestiaHeniu Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Cześć. Jestem z Wawra, więc chętnie do Ciebie podjadę. Dodam, że nadaję się tylko na szosę.
Delur Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 Też jestem z Wesołej (Stara MIłosna), chętnie pojeżdżę (MTB)
negrobella Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Cześć, A może Ktoś chętny na szoskę w najbliższym czasie, w tygodniu popołudniu? Start ze Starej Miłosnej bądź okolic Do tej pory jeździłam po okolicach terenowo, ale teraz mam fazę na szosę i miło było by mieć towarzystwo
BestiaHeniu Napisano 28 Lipca 2012 Napisano 28 Lipca 2012 Za jakąś godzinę wyjeżdżam w stronę Konstancina Trasą Siekierkowską, potem Sobieskiego - Wilanowska - Przyczółkowa - Łukasza Drewny. Jeśli jest ktoś chętny to pisać! Proponuję miejsce spotkania na Korkowej, przy piekarni "Grzybki" o 13
1Jacek5 Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Leci ktos jutro na rower ? Trase do ustalenia ale preferuje cos kolo 70 -90 km
nietyjek Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Cześć, sprawa aktualna?? I jak mocno jesteś zawansowana? Cześć, A może Ktoś chętny na szoskę w najbliższym czasie, w tygodniu popołudniu? Start ze Starej Miłosnej bądź okolic Do tej pory jeździłam po okolicach terenowo, ale teraz mam fazę na szosę i miło było by mieć towarzystwo Czy jeszcze aktualne?
dlmtb Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Witam Jest nas w zależności od tego, kto dopisze od 2 do 5 mieszkańców Starej Miłosnej. Spotykamy się zawsze, (jeżeli pogoda pozawala) cztery razy w tygodniu na stacji Orlen (to ta stara po stronie Starej Miłosnej jadąc w stronę na Mińsk/Lublin koło KFC). Spotkania w tygodniu: Wtorek i Czwartek, godź. 19.00 Sobota i Niedziela, godź. 8.00 Teraz jeździmy MTB a w sezonie czasami szosa. Najbliższa jazda jutro o 19.00 Pozdrawiam i zapraszam. Darek
Mattre Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Czy w tym tygodniu z racji wspaniałej pogody można liczyć na przyłączenie się do jakiejś grupy na rowerowanie po wawerskich lasach?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.