Skocz do zawartości

Wesoła / Stara MIłosna - wspólne jezdzenie

saurus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc,

szukam chętnych do wspólnej jazdy z okolic Wesoła / Stara MIłosna. Fajnie byloby zebrać grupkę przynajmniej 10 osób - tam naprawdę jest gdzie jeżdzić ;)

pzdr.

saurus.

Napisano

Witaj,

to ja się piszę.

Mieszkam w Aninie wiec mam przysłowiowy rzut kamieniem.

Ogólnie w przyszłym tygodniu jestem dosyć dyspozycyjny. Więc dawaj termin i jedziemy.

Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć,

A może Ktoś chętny na szoskę w najbliższym czasie, w tygodniu popołudniu? Start ze Starej Miłosnej bądź okolic :) Do tej pory jeździłam po okolicach terenowo, ale teraz mam fazę na szosę i miło było by mieć towarzystwo :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Za jakąś godzinę wyjeżdżam w stronę Konstancina Trasą Siekierkowską, potem Sobieskiego - Wilanowska - Przyczółkowa - Łukasza Drewny.

Jeśli jest ktoś chętny to pisać! Proponuję miejsce spotkania na Korkowej, przy piekarni "Grzybki" o 13

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć, sprawa aktualna?? I jak mocno jesteś zawansowana?

Cześć,

A może Ktoś chętny na szoskę w najbliższym czasie, w tygodniu popołudniu? Start ze Starej Miłosnej bądź okolic :) Do tej pory jeździłam po okolicach terenowo, ale teraz mam fazę na szosę i miło było by mieć towarzystwo :)

Czy jeszcze aktualne?

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam

Jest nas w zależności od tego, kto dopisze od 2 do 5 mieszkańców Starej Miłosnej. Spotykamy się zawsze, (jeżeli pogoda pozawala) cztery razy w tygodniu na stacji Orlen (to ta stara po stronie Starej Miłosnej jadąc w stronę na Mińsk/Lublin koło KFC).

Spotkania w tygodniu:

• Wtorek i Czwartek, godź. 19.00
  • Sobota i Niedziela, godź. 8.00

Teraz jeździmy MTB a w sezonie czasami szosa. Najbliższa jazda jutro o 19.00 :thumbsup:

Pozdrawiam i zapraszam.

Darek

• 3 miesiące temu...
Napisano

Czy w tym tygodniu z racji wspaniałej pogody można liczyć na przyłączenie się do jakiejś grupy na rowerowanie po wawerskich lasach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...