Skocz do zawartości

[blog] Tomek MTB Blog

YgreK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kontuzja podczas jazdy rowerem czy coś innego?

Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

• 2 tygodnie później...
Napisano

Razem z kumplem zająłem się trochę za szatę graficzną, a mianowicie zdjęcie główne. Zdjęcie jest niższe, tak jak powinno być od początku. Jak to wam teraz wygląda? Może być?

Do tego pododawałem zdjęcia do "Galerii" :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Powiem tak. Blog bardzo fajny, ale kolorystyka według mnie nie pasuje do tej tematyki. Styl jest za ciemny, czuje się jakbym był na stronie zakładu pogrzebowego. Logo troszkę za duże i ten obrazek z prawej strony troszkę krzywo wycięty, no chyba, że to jest efekt zamierzony ;)

Zmień troszkę nazwę strony głównej. Bo w chwili obecnej masz "Tomek-MTB Blog" lepsza byłaby tu nazwa: "blog rowerowy tomka" albo coś takiego. Po prostu, aby było więcej słów kluczowych. Łatwiej będzie znaleźć tego bloga w internecie. Warto też włączyć tagi i uzupełnić je w wpisach. No i jeszcze jedna sprawa, może warto byłoby stworzyć bloga na darmowym hostingu z dostępem do FTP - miałbyś wtedy dostęp do bazy danych i nie byłoby problemu z przeniesieniem bloga ;)

To jest moja opinia na temat twojego bloga z punktu "webmastera". Także, żebyś nie był na mnie zły, czy coś :P

Ale za to mogę ci stworzyć jakiś banerek reklamowy twojego bloga. Tylko mi napisz :P

ew. wymienić się buttonem z moim blogiem.

Pozdrawiam!

Napisano

Super, gratulacje!

Nie przejmuj się takimi komentarzami, jeżeli myślą ze tak łatwo jest przejechać giga to niech sami jeżdżą

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Przejmować się, to bardzo sie nie przejmuję. Tylko nie lubię takich komentarzy zostawiać bez mojej odpowiedzi, więc odpisuje coś... Szkoda, że tak ludzie piszą.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ogólni blog bardzo ładny. Tylko zmień kolorystykę na trochę żywszą, bo wygląda trochę smutno. Relacje piszesz bardzo szczegółowo, co dobrze się czyta.

• 2 tygodnie później...
Napisano

W międzyczasie wrzuciłem na bloga top 10 zdjęć sezonu.

Do tego zorganizowałem małą ankietkę dotyczącą kolorystyki bloga.

Jeśli chcecie, wejdźcie i zagłosujcie. Pamiętajcie... Liczy się każdy głos... :teehee:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...