KONAbiker Napisano 17 Marca 2006 Napisano 17 Marca 2006 Tak jak w temacie, czy ktoś sie 'przejechał' kupując w tym sklepie? Zamierzam w nim kupić spd. Jak na razie sprzedawca zrobił na mnie dobre wrażenie - bardzo szybka odpowiedź na maila i nawet zgodził się nie sprzedawać tego modelu butów, które wybrałem, dopóki nie będe miał kasy. A teraz, co wy o nim sądzicie?
Gość Jako Napisano 19 Marca 2006 Napisano 19 Marca 2006 Ja jezdze na zakupy na dereniową i moge ci polecić ten sklep .A internetowy sklep dopiero się rozkręca ale wszędzie opinie o nim są pozytywne .
Kanonier Napisano 19 Marca 2006 Napisano 19 Marca 2006 Również w tym tygodniu mam zamiar zakupić buty+pedały SPD w tym sklepie (taniej nigdzie nie znalazłem). Tylko mam zamiar odebrać towar osobiście w Zakopanym (na stronie Airbike pisze że mają tam też sklep "stacjonarny"). Jeśli wszystko dobrze pójdzie to najprawdopodobniej jutro będe miał towar to dam znać jak się spisalii
Raffi Napisano 19 Marca 2006 Napisano 19 Marca 2006 Ja także kupowałem na Dereniowej w Warszawie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wydaje mi się, że są na tyle kompetentni, że z zakupem przez internet nie będzie problemu. Co do sklepu w Zakopcu to się wszystko zgadza. Mają sklepik w tym samym budynku co Pensjonat Jawor, tuż przy Krupówkach.
KONAbiker Napisano 19 Marca 2006 Autor Napisano 19 Marca 2006 Ale ja mieszkam na takim zadupiu, co się Siedlce nazywają - 100km od warszawy, i ani stacjonarny sklep w wawie mnie nie urządza, ani tym bardziej w Zakopcu Stąd pytanie o internetowy sklep.
Tooreck Napisano 20 Marca 2006 Napisano 20 Marca 2006 kupowałem u nich pedałka SPD i nie było żadnych problemów - dobry kontakt i szybka wysyłka . Dałem za shimano 520 mniej niz na allegro.
Kanonier Napisano 20 Marca 2006 Napisano 20 Marca 2006 Zanim coś zamówisz upewnij się czy mają ten przedmiot na stanie bo pisałem dziś maila do Airbike o buty SPD i od razu znikł na ich stronie ten przedmiot którym się interesowałem (oznacza to że nie mieli uaktualnionej stronki). Dzwoniłem do nich potem i przyznali że niestety nie ma kto się zajmowac tą stronką. Tak czy inaczej zakupu dokonam w tym sklepie ale z kilkadniowym opóźnieniem - chodzi mi o sklep internetowy (jednak nie odbiore towaru w Zakopcu jak napisałem wyżej bo nie wszystkie przedmioty pokazane na stronie tam mają).
KONAbiker Napisano 20 Marca 2006 Autor Napisano 20 Marca 2006 A ja tutaj ich troszkę pochwale, a mianowicie... Wysłałem do nich maila z pytaniem, czy maja na stanie interesujący mnie towar i nie dosyć, że bardzo szybko otrzymałem maila od nich, to jeszcze sprzedawca zgodził się zatrzymać dla mnie jedną pare butów i nawet zdjął je ze strony, żeby nikt inny ich nie kupił.
Gość Gość Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 No to ja trochę zmieszam z błotem. Kontakt po zapytaniu - rzeczywiście - szybki. Rezerwuje sobie buty. Podaje info że bede po nie jutro. Mimo że do magazynu mają 10 minut, po przybyciu czekam pół godziny (w sklepie nikogo innego) Podczas luźnej rozmowy nie interesuje ich to "po co mi te buty", tylko sugerują kolejne modele - coraz droższe nie zważając na przeznaczenie. Kiedy postanawiam akordem kupić zatrzaski, przez "przypadek" podają cenę niezgodną z ich stroną - jasne jest - że wyższą. Gość przy mnie przymierza się do rękawiczek. Ogląda, widać że zdecydowany. Jeden gość ustawia się na jakieś picie przez telefon a drugi nie odrywając oczu od gadulca próbuje konwersować z klientem. Kompletna zlewka. Klient pyta się o cenę. A "gruby" zamiast upewnić się we własnym cenniku, pośpiesznie wertuje allegro i inne sklepy (!!!) "No staaaaary, za XXX PLN będą Twoje". Przy pakowaniu mojego zakupu do torby, ten mniejszy do "grubego" - "gruuuuby, Ty to jesteś....(śmiech)" Cokolwiek to miało znaczyć wychodze ze sklepu z poczuciem nabicia w butelkę. Atmosfera squotowa, sprzętu jak na lekarstwo, rowerów prawie nie zauważyłem. Pisze o Dereniowej dla jasności.
rafal77 Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Moim zdaniem sklep jak kazdy inny...kupilem tam buty i mi przyslali...wszystko idealnie...
Lysiak Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Kupilem u tego goscia rower o 700zl taniej niz w Szczecinie i wszystko bylo wpozadku i jest dalej, gwarancja itp. pozdrawiam zaloge tego sklepu. Jest jedna sprawa, jak dalem recenzje roweru i napisalem ze mokre hamulce piszcza jak autobus ikarus, to moja recenzja znikla
Schwefel Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Kupowałem u nich SPDy i wszystko było ok. Oczywiście odbiór osobisty bo nawet blisko mam na Dereniową. Jedyny mały minus to za nie fachowość sprzedawcy, bo nie wiedział jakie różnice są między pedałkami 520 a 540. Właśnie jakiś człowiek wybierał między nimi, ale po mojej interwencji i objaśnieniu różnic wziął 540.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.