Skocz do zawartości

[zamknięcie tematu] krytyka i kilka słów na pożegnanie

Gość Michi23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michi23
Napisano

Na początku przywołam wpis, którego Autorowi życzę więcej luzu (żeby nie napisać "poluzowania ...")

[makrokesz] do DH/FR - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

Trzeba naprawdę mieć zero poczucia humoru oraz wykazać się skrajną nadgorliwością/niekompetencją zamykając taki temat.

Argument jakoby wątek służył nabijaniu postów jest z palca wyssany i traktuję go jako czystą złośliwość moderatora. Odnośnie nabijania postów, to uważam, że trzeba być ograniczonym umysłowo, żeby widzieć w tym cel. Bardzo cenię swój czas i ani mi przez myśl nie przeszło, abym mógł oddawać się tego typu "rozrywce".

Nigdy również nie zakładałem bezsensownych tematów - ten również miał ściśle określony sens (szkoda, że ludzie zarządzający takim forum tego nie widzą... może nie wszyscy, ale widzę pewien trend). Zawsze starałem się pisać w poszanowaniu Regulaminu/zasad poprawnej polszczyzny i tylko wtedy, gdy mój głos wniesie coś rzeczowego do dyskusji. To, jak zostałem tutaj potraktowany jako Autor skłoniło mnie do podjęcia decyzji o pożegnaniu się z ForumRowerowym.org. Uprzejmie proszę o usunięcie mojego konta oraz wszelkich powiązanych danych. Moja decyzja jest ostateczna. Wpisy rowerowe wolę, w obliczu BEZPODSTAWNEGO usuwania treści na Forum, publikować na swojej prywatnej stronie. Na koniec... po prostu żałuję powrotu tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...