GREEQ Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 no czasami....zagląda Mżw ktoś jutro uderza na Wisłę? jade z rana autem do Skoczowa i później się zobaczy,...
rafalllll Napisano 30 Listopada 2014 Napisano 30 Listopada 2014 jak by koś był chętny to jade dzisiaj na hałde trachy i do rud ruszam o 11
qrczakzul Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Nie radzę; no chyba, że idealnie odśnieżone. Zalecam las, wszystko zdąży zamarznąć
bartxt Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Ktoś może ma ochotę na trasę Gliwice - Góra Św. Anny? W sobotę lub nawet w tygodniu. MTB
RomanoGL Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 hey Mateusz..Jutro startujemy z bramek na Rybnickie o 10 w strone Rud Raciborskich ,możesz sie podpiąć.zapraszamy.
RomanoGL Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 i zabardzo niewiem jakie tempo,bo nie jesteśmy wyczynowcami.pozdro Rudy Raciborskie ,odwiedzałem na jesień i wyszło mi z łabęd coś koło 60km w obie strony.
jassssss Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 jacyś chętni na wspólną jazde trasami leśnym,troche drogowymi,przejechałęm 60km-średnia 16 i bylbym wstanie jeszcze więcej,no z kimś zmieniajac się co 10km można by stówke lekko trzepnąć,ale powtarzam-wolę jechać ciągle-postój najwyżej na minutę(pilkarze w przerwie też nie siedzą bo mięśnie stygną!)ale prędkość średnia z innymi osobami to najwyżej18-20km góra no i tak żeby tez coś pogadać czyli czasami jechać kolo siebie jeśli droga przez las lub malo samochodów,no i nie lubię pasakudnych dróg z dziurskami i błotem non stop-no i jak lubicie non stop milczeć to nie ma sensu z kimś jechac,to już lepiej samemu,no i jakaś fajna traska...tak ja to widze...jakieś propozycje-chętni-może jutro jeśli wiatru i deszczu nie będzie
matpog Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 W piątek koło 14 na rower ktoś? Szosa lub mtb. Dystans tak na 3 godziny jazdy.
jassssss Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 ziomuś jutro lub pojutrze ale przeczytaj mój wcześniejszy post żebyś potem nie narzekał,i żebym ja się też nie rozczarował...
guziu2 Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja chętnie, dzisiaj coś pokręcę. Pasuje mi od 14:00. O której i gdzie?
jassssss Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Wszyscy dwie lewe nogi do roweru no to jutro czy pojutrze i w jakich godzinach....rozwala mnie to określenie szosa czy mtb....nie prościej wyznaczyć sobie dokąd jedziemy-miejscowość-wieś,drogi leśne polne czy asfaltowe jak już,a najlepiej troche tego i troche tego bo w praktyce to tak wychodzi z reguły,no chyba że kolego planujesz jechać kolarzówką no to wiadomo że będziesz unikał jakiś gorszych nawierzchni,ale wtedy każdy co z tobą pojedzie będzie zdychał wkońcu jeśli też nie ma kolarki,tempo lajtowe najlepiej,tak aby nikt nie zdychał,to w drodze wychodzi,tak aby każdy fajnie spędził czas na rowerze....
guziu2 Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Trochę asfaltu trochę polne. Tempo lajtowe
rafalllll Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam Was Wszystkich widze że ktoś się już tu ruszył wreszcie więc moze zrobimy jakiś mały wypad w niedzielę czyli 26.04 jest troche czasu to może sie coś zorganizuje
bartxt Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Ja byłbym chętny w sobotę od rana, MTB w kierunku Starej Kuźni z centrum Gliwic. Jeździłem już w tamtych rejonach, ale głównie asfaltem, tak jak lecą ścieżki rowerowe. Trasa ok. 60-80km.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.