Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no czasami....zagląda

Mżw ktoś jutro uderza na Wisłę? jade z rana autem do Skoczowa i później się zobaczy,...

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

hey Mateusz..Jutro startujemy z bramek na Rybnickie o 10 w strone Rud Raciborskich ,możesz sie podpiąć.zapraszamy.

Napisano

i zabardzo niewiem jakie tempo,bo nie jesteśmy wyczynowcami.pozdro

Rudy Raciborskie ,odwiedzałem na jesień i wyszło mi z łabęd coś koło 60km w obie strony.

• 4 tygodnie później...
Napisano

jacyś chętni na wspólną jazde trasami leśnym,troche drogowymi,przejechałęm 60km-średnia 16 i bylbym wstanie jeszcze więcej,no z kimś zmieniajac się co 10km można by stówke lekko  trzepnąć,ale powtarzam-wolę jechać ciągle-postój najwyżej na minutę(pilkarze w przerwie też nie siedzą bo mięśnie stygną!)ale prędkość średnia z innymi osobami to najwyżej18-20km góra no i tak żeby tez coś pogadać czyli czasami jechać kolo siebie jeśli droga przez las lub malo samochodów,no i nie lubię pasakudnych dróg z dziurskami i błotem non stop-no i jak lubicie non stop milczeć to nie ma sensu z kimś jechac,to już lepiej samemu,no i jakaś fajna traska...tak ja to widze...jakieś propozycje-chętni-może jutro jeśli wiatru i deszczu nie będzie

Napisano

Wszyscy dwie lewe nogi do roweru

no to jutro czy pojutrze i w jakich godzinach....rozwala mnie to określenie szosa czy mtb....nie prościej wyznaczyć sobie dokąd jedziemy-miejscowość-wieś,drogi leśne polne czy asfaltowe jak już,a najlepiej troche tego i troche tego bo w praktyce to tak wychodzi z reguły,no chyba że kolego planujesz jechać kolarzówką no to wiadomo że będziesz unikał jakiś gorszych nawierzchni,ale wtedy każdy co z tobą pojedzie będzie zdychał wkońcu jeśli  też nie ma kolarki,tempo lajtowe najlepiej,tak aby nikt nie zdychał,to w drodze wychodzi,tak aby każdy fajnie spędził czas na rowerze....

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Was Wszystkich  widze że ktoś się już tu ruszył wreszcie

więc moze zrobimy jakiś mały wypad w niedzielę czyli 26.04 jest troche czasu to może sie coś zorganizuje

Napisano

Ja byłbym chętny w sobotę od rana, MTB w kierunku Starej Kuźni z centrum Gliwic. Jeździłem już w tamtych rejonach, ale głównie asfaltem, tak jak lecą ścieżki rowerowe. Trasa ok. 60-80km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...