Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oznajmiam iż dojechałem, dzięki za wspólne pedałowanie. Teraz czeka mnie ciężka rehabilitacja :D

a no z ta rehabilitacją nie bedziesz miał za ciekawie ale przynajmniej dowiemy sie co w tym przepadku pomaga

Napisano

To czekamy z niecierpliwością na wyniki leczenia:D

Aaa, i filmik instruktażowy pt. "Nauka wcierania" :D;)

Ale Ty zniecierpliwiony jesteś, tylko ten filmik instruktażowy :D

Napisano

Coraz gorzej zaczyna to wyglądać , już chcesz być reżyserem , oglądać na żywo :D
P.S
może na początku zrobilibyśmy wyjazd do Toszka a dopiero potem Kraków ?

Napisano

Coraz gorzej zaczyna to wyglądać , już chcesz być reżyserem , oglądać na żywo :D

P.S

może na początku zrobilibyśmy wyjazd do Toszka a dopiero potem Kraków ?

Może być i Toszek, ale przez lasy ;)

Napisano

Niema zwedzania niema filmików instruktażowych :)
Dobra to pierwotna wersja za tydzień Toszek :) , z początkiem weekendu dogadamy sie jakoś

Napisano

moge ruzyc o 9 bo niemam za duzo czasu jutro

Kurczę teraz wyszło, że ja mogę ruszyć o 11 dopiero :/ Ale to już chyba za pózno ze względu ma skwar jaki będzie ::/

Napisano

Kurczę teraz wyszło, że ja mogę ruszyć o 11 dopiero :/ Ale to już chyba za pózno ze względu ma skwar jaki będzie ::/

tak to juz jest za pozno

Napisano

Panowie, ktoś próbował wjeżdżać na budowaną DTŚ?

Widziałem kiedyś relacje, filmy ludzi z polski którzy jeździli po nie otwartych jeszcze ale już skończonych odcinakach autostrad. Wizja pustej ulicy, nowej nawierzchni jest bardzo kusząca :-)

Ktoś próbował? Jak wygląda praktyka, kwestia legalności, złych pracowników etc?

Pytanie trochę za wcześnie bo jak dobrze się orientuje trasa aktualnie zamknięta to między okolicami de gualla w zabrzu do sośnicy, ale za jakiś czas będzie już u nas w gliwicach.

Napisano

sroda wieczor...najtrajd...start 21:30-22...trasa dowolna, ale raczej twarde, rowne drogi (łącza-rudziniec-kotlarnia?), chociaz ja sie dostosuje do wiekszosci, jakby ktos nie mial lampki frontowej to pojedzie obok kogos, obok mnie 1-3 osoby  dadza rade :)

chetni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...