Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, jeśli to tempo faktycznie będzie spokojne to się podłączę :) ale gonić Was nie będę heh

Jakby co to ja jutro też nie zamierzam gonić, także się najwyżej rozdzielimy na dwie pary.

Napisano

wie ktos jak sie ma szutrowe podloze na szlaku od brzezinki w strone kedzierzyna? syf?

Szutry pod Bikemaraton trenujesz? :P Ja myślę, że nie będzie źle, przy takiej pogodzie jak dzisiaj wszystko ładnie i szybko wysycha :)

Napisano

trasa przez radzionkow, łącza i co to tam jeszcze po drodze

nie tyle trenuje, co musze sie nauczyc jezdzic na rowerze mtb w sposob...efektywny :D jakby co to jutro o 11-12 na 2,5-3h bym szedl, rowne tempo asfalt/szuter, srednia ok 28-30km/h, ktos chetny?

Napisano

1.  Jak wygląda trasa przez ten las za Bycina do Toszka ?

2. Droga od Toszka do Kopienic

ad.1 Jechałem od strony Toszka. Dość ciężka orientacja w terenie bo droga była zarośnięta. Najpierw to była droga gruntowa, potem ścieżka aż w końcu wylądowałem w chaszczach :D i się przedzierałem kilkadziesiąt metrów do torowiska...

ad.2 Asfalcik przez pola i wioski... ruch aut niewielki 

Jeździłem trochę po tamtych trasach tak ze 4 lata temu ale nie sądzę żeby coś się zmieniło. Tam czas płynie jakby wolniej...

Napisano

Jutro czyli w sobote Glucholazy. Jesli sa chetni to pisac. Jedziemy na MTB. Mozemy ruszac z Gliwic badz Knurowa. Pogoda bedzie na pewno dobra :)

Napisano

ad.1 Jechałem od strony Toszka. Dość ciężka orientacja w terenie bo droga była zarośnięta. Najpierw to była droga gruntowa, potem ścieżka aż w końcu wylądowałem w chaszczach :D i się przedzierałem kilkadziesiąt metrów do torowiska...

ad.2 Asfalcik przez pola i wioski... ruch aut niewielki 

Jeździłem trochę po tamtych trasach tak ze 4 lata temu ale nie sądzę żeby coś się zmieniło. Tam czas płynie jakby wolniej...

1. nieciekawie strasznie zalane wszystko tam

2. spoko trasa. Co do czasu faktycznie sie czułem jakby tam spowolnione wszystko bylo :D

Napisano

Cześć, czy ma ktoś z Was zbędną śrubkę mocującą do hamulca juicy ? Plus te plastikowe podkładki. Się zgubiło mi dzisiaj ;)

Napisano

Cześć, czy ma ktoś z Was zbędną śrubkę mocującą do hamulca juicy ? Plus te plastikowe podkładki. Się zgubiło mi dzisiaj ;)

Cześć :)

Poratowałbym gdybym miał :)

Napisano

zbiorka u mnie pod domem, jakbys sie mial np spoznic 15min, to daj znac na telefon - podjedziemy po ciebie...tempo chyba nizsze wyjdzie, bo nogi mnie bola jak skurczybyk

Napisano

Mógłby ktoś opisać odcinek od Leboszowic do Goszyc ?

Jakieś 100m za rzeką Bierawką (drewniany most) skręcasz w prawo, mały kawałek asfaltem, potem trelinka i wjeżdżasz gruntową drogą do lasu. Generalnie jedziesz głównym szlakiem. Wydrukuj sobie tą mapkę ze swojego linka żebyś znał kierunki jazdy. Po drodze są chyba ze dwa rozjazdy (kręcisz w lewo) zanim dotrzesz do kamienistej, ubitej drogi w lesie. Ta kamienista droga będzie prostopadle do tej którą przyjedziesz. Skręcasz w prawo i jedziesz jak prowadzi. Dalej przecinasz asfalt (Sośnicowice - Rudy) i wybierając drogę bardziej z lewej strony jedziesz ciągle prosto. Potem kieruj się na Magdalenkę (to taka kaplica w lesie). Za Magdalenką około 300m skręcasz w leśną drogę odbijającą lewo i docierasz do asfaltu na skraju Sierakowic. Dalej w lewo masz Goszyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...