Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema,

Jestem z Zabrza.

Szukam chętnych na weekendowy wypady (1-dniowe) do Ustronia/Istebnej na trochę downhillu? Mam bagażnik na samochód na teoretycznie 3 rowery... Proponuje wyjazdy do południa, niezależnie od pogody... Tras nie znam bo do tej pory jeździłem po irlandii ale zawsze można zrobić troche exploring'u. 

Z chęcią przyłączyłbym się do krótkich wypadów również w okolicach, wieczorami po robocie, jakieś trasy szosowe i lasy, bo asfalt mnie strasznie męczy :) 

Wybrał by się ktoś w następny weekend 20-21 Kwietnia do Ustronia?

Pozdro,

Marek

Napisano

Cześć MarcoK

Co do wypadów weekendowych po okolicach to zapraszamy, śmigamy w miarę regularnie :)

A co do downhillu to ja się raczej nie wypowiem :)

Napisano

Cześć szkoda że wcześniej nie odezwaliście sie to byśmy sie ustawili na dzisiaj

Cześć, ja nie wiedziałem czy i o której wyskoczę dzisiaj. Dwa, że o 9-tej to jeszcze spałem i wasz pomysł z lasem mnie przeraził :) Zrobiłem teraz 30km po szosie i było miło. Następnym razem może się uda... w końcu ten tymbark musi wrócić do właściciela :)

A Wy gdzie dzisiaj byliście w końcu ?

Napisano

Cześć, ja nie wiedziałem czy i o której wyskoczę dzisiaj. Dwa, że o 9-tej to jeszcze spałem i wasz pomysł z lasem mnie przeraził :) Zrobiłem teraz 30km po szosie i było miło. Następnym razem może się uda... w końcu ten tymbark musi wrócić do właściciela :)

A Wy gdzie dzisiaj byliście w końcu ?

My pędziliśmy przez las na Ujazd, późej to już nie pamiętam, ale chyba przez ta prędkość ;)

Ogólnie zrobiliśmy 70km po na wpół suchych lasach :)

Tydzień ma być słoneczny także spokojnie można sie wbić znów do lasu :D

Napisano

My pędziliśmy przez las na Ujazd, późej to już nie pamiętam, ale chyba przez ta prędkość ;)

Ogólnie zrobiliśmy 70km po na wpół suchych lasach :)

Tydzień ma być słoneczny także spokojnie można sie wbić znów do lasu :D

z Ujazdu na Sławięcice Starą Kużnie Kotlarnie Tworóg Mały Sośnicowice Łany i do domu masz cała trase a tymbarku to normalnie nie moge sie doczekać

Napisano

Cześć MarcoK

Co do wypadów weekendowych po okolicach to zapraszamy, śmigamy w miarę regularnie :)

A co do downhillu to ja się raczej nie wypowiem :)

Natan,

Chodzi mi w szczególności o takie traile.

To trasy w Dublinie. Poza tym jak ktoś wybiera się do Irlandii, warto tam wyskoczyć na rower, który można wypożyczyć na miejscu. Co ciekawe większość tras została i w dalszym ciągu jest nielegalna wybudowa przez kilku zapaleńców.

Pozdr,

Marek

Napisano

Ten zjazd z pierwszego linku to nawet nie taki hardkorowy :) to chyba nawet mój 80mm amor dałby rade :D

To na takie zjazdy bym się pisał, tylko że 20,21 raczej nie dam rady się wyrobić.

Napisano

Natan,

Chodzi mi w szczególności o takie traile.

https://www.youtube.com/watch?v=uEUtHBPumKo
To trasy w Dublinie. Poza tym jak ktoś wybiera się do Irlandii, warto tam wyskoczyć na rower, który można wypożyczyć na miejscu. Co ciekawe większość tras została i w dalszym ciągu jest nielegalna wybudowa przez kilku zapaleńców.

Pozdr,

Marek

u nas w gorach jeszcze jest kupa sniegu , trasy downhillowe masz na Palenicy w Ustroniu i na Stozku  , jednak chyba jeszcze z miesiac czekania  jest

tutaj kolega w weekend był w gorach

http://www.besendu.com/12013.html

Napisano

Witajcie :)

Miałby ktoś ochotę wystartować jutro na 2 godzinną przejażdzkę po naszych piknych lasach :) Godzina 16:30 start :)

Czesc ja niestety w tym tygodniu nie dam rady

Napisano

Witajcie :)

Miałby ktoś ochotę wystartować jutro na 2 godzinną przejażdzkę po naszych piknych lasach :) Godzina 16:30 start :)

Ja chętnie w przyszłym tygodniu jak już wirusa zatłukę :)

Napisano

Spokojnie wytrzymasz ja nie śmigam aż tak szybko.

To jesteśmy ugadani na 16:30 tak? :).

Gdzie sie spotykamy? Masz jakąś ulubioną traske? :)

Ty  i nie śmigać jak ty  jezdzisz tak jak mewek ;p

NIe niemam lulubinej.

Ja super średniej  nie mam ;p możemy tylko  mowie będziesz się wlókł ;p

Hym zależy która strona czy  bardzie Ostropa  ty Żerniki MIkulczyce.

Napisano

Damy rade :).

Napisz gdzie sie spotykamy.

I obserwujmy pogode bo coś popaduje :/

No  własnie ;/ pada ;p hym  może stadion ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...