rafalllll Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 na godz. 9:00 przy centralnym. ok? ok niech tak bedzie
MarcoK Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Siema, Jestem z Zabrza. Szukam chętnych na weekendowy wypady (1-dniowe) do Ustronia/Istebnej na trochę downhillu? Mam bagażnik na samochód na teoretycznie 3 rowery... Proponuje wyjazdy do południa, niezależnie od pogody... Tras nie znam bo do tej pory jeździłem po irlandii ale zawsze można zrobić troche exploring'u. Z chęcią przyłączyłbym się do krótkich wypadów również w okolicach, wieczorami po robocie, jakieś trasy szosowe i lasy, bo asfalt mnie strasznie męczy Wybrał by się ktoś w następny weekend 20-21 Kwietnia do Ustronia? Pozdro, Marek
Natan811 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć MarcoK Co do wypadów weekendowych po okolicach to zapraszamy, śmigamy w miarę regularnie A co do downhillu to ja się raczej nie wypowiem
rabiron Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć, jakby ktoś dzisiaj koło 16-tej chciał chwilę pojeździć to proszę o kontakt. (Oferta last minute)
rafalllll Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć szkoda że wcześniej nie odezwaliście sie to byśmy sie ustawili na dzisiaj
rabiron Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć szkoda że wcześniej nie odezwaliście sie to byśmy sie ustawili na dzisiaj Cześć, ja nie wiedziałem czy i o której wyskoczę dzisiaj. Dwa, że o 9-tej to jeszcze spałem i wasz pomysł z lasem mnie przeraził Zrobiłem teraz 30km po szosie i było miło. Następnym razem może się uda... w końcu ten tymbark musi wrócić do właściciela A Wy gdzie dzisiaj byliście w końcu ?
Natan811 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć, ja nie wiedziałem czy i o której wyskoczę dzisiaj. Dwa, że o 9-tej to jeszcze spałem i wasz pomysł z lasem mnie przeraził Zrobiłem teraz 30km po szosie i było miło. Następnym razem może się uda... w końcu ten tymbark musi wrócić do właściciela A Wy gdzie dzisiaj byliście w końcu ? My pędziliśmy przez las na Ujazd, późej to już nie pamiętam, ale chyba przez ta prędkość Ogólnie zrobiliśmy 70km po na wpół suchych lasach Tydzień ma być słoneczny także spokojnie można sie wbić znów do lasu
rafalllll Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 My pędziliśmy przez las na Ujazd, późej to już nie pamiętam, ale chyba przez ta prędkość Ogólnie zrobiliśmy 70km po na wpół suchych lasach Tydzień ma być słoneczny także spokojnie można sie wbić znów do lasu z Ujazdu na Sławięcice Starą Kużnie Kotlarnie Tworóg Mały Sośnicowice Łany i do domu masz cała trase a tymbarku to normalnie nie moge sie doczekać
Natan811 Napisano 14 Kwietnia 2013 Napisano 14 Kwietnia 2013 A jak lasy? twarde drogi? koleiny? Były koleiny i twarde drogi, ale nie było tak źle-serio. Przez tydzień podeschnie i jazda w las
MarcoK Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Cześć MarcoK Co do wypadów weekendowych po okolicach to zapraszamy, śmigamy w miarę regularnie A co do downhillu to ja się raczej nie wypowiem Natan, Chodzi mi w szczególności o takie traile. To trasy w Dublinie. Poza tym jak ktoś wybiera się do Irlandii, warto tam wyskoczyć na rower, który można wypożyczyć na miejscu. Co ciekawe większość tras została i w dalszym ciągu jest nielegalna wybudowa przez kilku zapaleńców. Pozdr, Marek
Natan811 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Ten zjazd z pierwszego linku to nawet nie taki hardkorowy to chyba nawet mój 80mm amor dałby rade To na takie zjazdy bym się pisał, tylko że 20,21 raczej nie dam rady się wyrobić.
grzegorzkm Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Natan, Chodzi mi w szczególności o takie traile. https://www.youtube.com/watch?v=uEUtHBPumKo To trasy w Dublinie. Poza tym jak ktoś wybiera się do Irlandii, warto tam wyskoczyć na rower, który można wypożyczyć na miejscu. Co ciekawe większość tras została i w dalszym ciągu jest nielegalna wybudowa przez kilku zapaleńców. Pozdr, Marek u nas w gorach jeszcze jest kupa sniegu , trasy downhillowe masz na Palenicy w Ustroniu i na Stozku , jednak chyba jeszcze z miesiac czekania jest tutaj kolega w weekend był w gorach http://www.besendu.com/12013.html
Natan811 Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Witajcie Miałby ktoś ochotę wystartować jutro na 2 godzinną przejażdzkę po naszych piknych lasach Godzina 16:30 start
rafalllll Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Witajcie Miałby ktoś ochotę wystartować jutro na 2 godzinną przejażdzkę po naszych piknych lasach Godzina 16:30 start Czesc ja niestety w tym tygodniu nie dam rady
rabiron Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 Witajcie Miałby ktoś ochotę wystartować jutro na 2 godzinną przejażdzkę po naszych piknych lasach Godzina 16:30 start Ja chętnie w przyszłym tygodniu jak już wirusa zatłukę
Sins Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja jadę lecz Natan twojego tempa nie dotrzymam ;p
Natan811 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Spokojnie wytrzymasz ja nie śmigam aż tak szybko. To jesteśmy ugadani na 16:30 tak? . Gdzie sie spotykamy? Masz jakąś ulubioną traske?
Sins Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Spokojnie wytrzymasz ja nie śmigam aż tak szybko. To jesteśmy ugadani na 16:30 tak? . Gdzie sie spotykamy? Masz jakąś ulubioną traske? Ty i nie śmigać jak ty jezdzisz tak jak mewek ;p NIe niemam lulubinej. Ja super średniej nie mam ;p możemy tylko mowie będziesz się wlókł ;p Hym zależy która strona czy bardzie Ostropa ty Żerniki MIkulczyce.
Natan811 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Damy rade . Napisz gdzie sie spotykamy. I obserwujmy pogode bo coś popaduje :/
Sins Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Damy rade . Napisz gdzie sie spotykamy. I obserwujmy pogode bo coś popaduje :/ No własnie ;/ pada ;p hym może stadion ?
Natan811 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Może przy pętli tramwajowej? Bo z tamtąd będzie wygodniej nam wjechać w zalesiony rejon .
Sins Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 ok Tam koło Wójtowa Wieś spoko jak się rozpogodzi to mogę jechać
Natan811 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Ok przed 16 zgadamy sie jeszcze czy jedziemy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.