Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I co jak sie podobało??? spd jak najbardziej

Mi niestety dane było być tylko raz na razie powód - doba jest za krótka ;/

Ale w rychlebskich byl czad :D

Polecam gorąco ;)

P.s

Czwartek/piatek kolo kapieliska lesnego w gliwicach ktos reflektuje ok 17.30???

Napisano

Jak dla mnie było trochę dziwnie - muzyka, filmiki i do tego instruktor - trochę tego wszystkiego za dużo i ciężko było się skupić na pedałowaniu :P Z drugiej strony szybciej przy tym czas upływał ;)

Póki co doba też dla mnie za krótka, żeby chodzić regularnie.

Ja bym pojeździła w piątek, ale 17:30 to za późno bo lamp dobrych nie mam, a do domu kawałek :(

Napisano

no to 15 nie?

O 15 to ja będę wracać z ogrodu botanicznego, w którym mamy jutro ekologię :D Ale może by tak w przyszłym tygodniu jakimś wczesnym popołudniem?

Napisano

No ja w zasadzie też mam codziennie średnio do 15, ale na niektóre zajęcia trzeba chodzić, a na inne nie :P Następny piątek mam wyjątkowo cały wolny, ale po południu wyjeżdżam, także mogłabym gdzieś tak w środku dnia pośmigać.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja jutro na pewno gdzieś wyskoczę, póki rower po wczorajszej jeździe brudny stoi bo jak umyję to mi potem będzie szkoda w taką pogodę jeździć ;)

Napisano

tez pojde, tylko powoli prosze :) piatek, o ktorej i na ile chcecie isc?

Ano właśnie. Ja jestem cały dzień w domu także może dajcie znać jak Wam pasuje. Co do tempa się zgadzam :D

A gdzie byśmy się wybrali? Odkryłam niedawno, że drogę przez las z Pilchowic do Bargłówki utwardzili i, także możemy gdzieś w tamtych okolicach rundkę zrobić.

Napisano

trasa dowolna, najlepiej 1,5-2,5h

no to o 12? hmmm a moze najtrajd? ruszyc tak o 17-17.30? :)

Nie, nie, nie żadne nocne jazdy póki nie mam dobrego oświetlenia :P 12 jest ok, gdzie się spotykamy?

Napisano

mam w miare przyzwoite swiatelko, wiec 1 starczy, zeby zasuwac szutrowkami nawet w 4 osoby bez wiekszych problemow...czekamy, co reszta na to

Reszta podejrzanie milczy ;)

Nabiał, czy to znaczy, że oferujesz odprowadzenie tych nieposiadających dobrego oświetlenia pod dom? :D

Napisano

taaak, zatem 17 petla tramwajowa gliwice?

Ja jestem na tak, ale nie mam pewności czy mnie rodzice puszczą bo oni nie lubią jak gdzieś po ciemku jeżdżę :P Dam znać jutro rano (rano, tzn jak wstanę ;) )

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...