Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no wlasnie bardziej terenowej trasy nie bylo dane mi jeszcze poznac...szkoda, ze cie nie bylo corsarz, trasy nie 'nagrywalem'

swoja droga...gdzie sa jakies fajne podjazdy - moze byc teren, moze byc szosa, ze wzglednie stalym nachyleniem, mozliwie dlugie i meczace :) chodzi mi znalezc cos mozliwie blisko gliwic, bo poki co znam ulice sw wawrzynca w orzeszu (4min podjazd) i anke (12min liczac od zdzieszowic)...ponoc kolo kamienca/wieszowej cos jest...a moze cos innego?

Na Ankę jest co najmniej kilka mniej lub bardziej terenowych tras przez pola i lasy. Chyba ze trzy szlaki tam prowadzą, a poza tym jest jeszcze sporo ścieżek nieoznaczonych. Mnie się np. jeszcze nie zdarzyło dwa razy jechać tą samą trasą na odcinku Sławęcice-Anka, także możliwości jest wiele :)

O podjazdy pytałam już wielu bajkerów i prawie wszyscy potwierdzają, że Anka to jedyny godny, dłuższy podjazd w okolicy.

Ale przecież zawsze można pojechać do Ustronia, wjechać kilka razy na Równicę i wrócić :D Albo nawet trochę bliżej do Bielska czy do Brennej :D

Napisano

wlasnie ja jade meczyc podjazd w orzeszu, ale kolarka i ok 12.00

No to ja bym nie dał rady z dwóch powodów.

Pierwszy, nie mam kolarki, a drugi ważniejszy...idę do fryzjera;)

A tak poważnie, napisz jak Ci poszło tzn. jaki stopień zmęczenia.

A czy ktoś jutro ma ochotę tak o 17:00 wyjechać na Korzonek? Trasa może niezbyt piękna bo asfalt, ale jazda z dobrym tempem, tam i z powrotem z przerwą na gryza batona:).

Tempo żwawe na "przyjemne" zmęczenie. :)

Napisano

Ja chetnie, ale tak 17:20, bo chcialbym chociaz obiad zjesc po pracy ;)

Może być i 17;20, a reflektujesz na Korzonek czy masz inną propozycje?:)

Napisano

Ja jeszcze jutro odpoczywam, ale mam nadzieję, że w czwartek dam radę trochę popedałować :)

Szybko wracasz do zdrowia, tak trzymać:). A mówiłem, że twarda sztuka;)

Napisano

Wczoraj ok 40km ale na pojazdy to ja się jeszcze nie nadaje z moja nogą, trochę pospamuje nie na temat. Ktoś ma jakiś pomysł gdzie uderzyć by pozyskać patrona medialnego??

Sent from my iPhone

Napisano

Szybko wracasz do zdrowia, tak trzymać :). A mówiłem, że twarda sztuka;)

Po prostu w domu usiedzieć nie mogę ;) Na razie wczoraj udało się przejechać 5 km i na każdej drobnej nierówności asfaltu czułam, że jest trochę za wcześnie na jeżdżenie... całe szczęście wszystko się szybko goi :)

Napisano

Po prostu w domu usiedzieć nie mogę ;) Na razie wczoraj udało się przejechać 5 km i na każdej drobnej nierówności asfaltu czułam, że jest trochę za wcześnie na jeżdżenie... całe szczęście wszystko się szybko goi :)

Powoli do przodu, zdrowiej:)

Napisano

... że jest trochę za wcześnie na jeżdżenie... całe szczęście wszystko się szybko goi :)

Kurcze los bywa złośliwy, jeszcze ostatnio rozmawialiśmy, że to może się przytrafić. Ostatecznie to chyba lepiej, że nie przed samym wyjazdem.

Zdrowiej szybko :)

wyjechać na Korzonek?

Gdzie to jest ? Kierunek Kędzierzyn ?

Napisano

Tak Kędzierzyn:), a piszesz sie?

Nie piszę :) Pytałem z ciekawości. Nie przepadam za tą drogą ze względu na ruch ciężarówek.

A dzis, czas mam zagospodarowany.

Napisano

No, muszę się pochwalić, że za niedługo też się z Wami gdzieś wybiorę. Zostały jeszcze parę rzeczy do skompletowania i rowerek jak się patrzy ;). Może następny weekend ;)

Napisano

No, muszę się pochwalić, że za niedługo też się z Wami gdzieś wybiorę. Zostały jeszcze parę rzeczy do skompletowania i rowerek jak się patrzy ;). Może następny weekend ;)

No, to czekamy;)

Napisano

Jutro na razie we 4 osoby wybieramy się pojeździć pomiędzy chorzowem a rd sl w stronę mikolowa, duży las, jeziora hałdy itd. Ktoś chce dołączyć???

Sent from my iPhone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...