mewek Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 no wlasnie bardziej terenowej trasy nie bylo dane mi jeszcze poznac...szkoda, ze cie nie bylo corsarz, trasy nie 'nagrywalem' swoja droga...gdzie sa jakies fajne podjazdy - moze byc teren, moze byc szosa, ze wzglednie stalym nachyleniem, mozliwie dlugie i meczace chodzi mi znalezc cos mozliwie blisko gliwic, bo poki co znam ulice sw wawrzynca w orzeszu (4min podjazd) i anke (12min liczac od zdzieszowic)...ponoc kolo kamienca/wieszowej cos jest...a moze cos innego? Na Ankę jest co najmniej kilka mniej lub bardziej terenowych tras przez pola i lasy. Chyba ze trzy szlaki tam prowadzą, a poza tym jest jeszcze sporo ścieżek nieoznaczonych. Mnie się np. jeszcze nie zdarzyło dwa razy jechać tą samą trasą na odcinku Sławęcice-Anka, także możliwości jest wiele O podjazdy pytałam już wielu bajkerów i prawie wszyscy potwierdzają, że Anka to jedyny godny, dłuższy podjazd w okolicy. Ale przecież zawsze można pojechać do Ustronia, wjechać kilka razy na Równicę i wrócić Albo nawet trochę bliżej do Bielska czy do Brennej
Natan811 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Może ktoś jutro ma ochotę na dwugodzinny wypad gdzieś w las?, albo pobawić się w jakieś asfaltowe podjazdy:)
nabial Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 wlasnie ja jade meczyc podjazd w orzeszu, ale kolarka i ok 12.00
Natan811 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 wlasnie ja jade meczyc podjazd w orzeszu, ale kolarka i ok 12.00 No to ja bym nie dał rady z dwóch powodów. Pierwszy, nie mam kolarki, a drugi ważniejszy...idę do fryzjera;) A tak poważnie, napisz jak Ci poszło tzn. jaki stopień zmęczenia. A czy ktoś jutro ma ochotę tak o 17:00 wyjechać na Korzonek? Trasa może niezbyt piękna bo asfalt, ale jazda z dobrym tempem, tam i z powrotem z przerwą na gryza batona:). Tempo żwawe na "przyjemne" zmęczenie.
matpog Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Ja chetnie, ale tak 17:20, bo chcialbym chociaz obiad zjesc po pracy
Natan811 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Ja chetnie, ale tak 17:20, bo chcialbym chociaz obiad zjesc po pracy Może być i 17;20, a reflektujesz na Korzonek czy masz inną propozycje?
Natan811 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Pasuje. A to tylko asfaltami? Na pętli? Jak znasz jeszcze jakąś inną drogą to możemy nią pojechać No 17:20 na pętli.
mewek Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Ja jeszcze jutro odpoczywam, ale mam nadzieję, że w czwartek dam radę trochę popedałować
Natan811 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Ja jeszcze jutro odpoczywam, ale mam nadzieję, że w czwartek dam radę trochę popedałować Szybko wracasz do zdrowia, tak trzymać. A mówiłem, że twarda sztuka;)
ShadoK Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Wczoraj ok 40km ale na pojazdy to ja się jeszcze nie nadaje z moja nogą, trochę pospamuje nie na temat. Ktoś ma jakiś pomysł gdzie uderzyć by pozyskać patrona medialnego?? Sent from my iPhone
Natan811 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Hmm, patrona medialnego... W te tematy to chyba Mateusz jest biegły.
mewek Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Szybko wracasz do zdrowia, tak trzymać . A mówiłem, że twarda sztuka;) Po prostu w domu usiedzieć nie mogę Na razie wczoraj udało się przejechać 5 km i na każdej drobnej nierówności asfaltu czułam, że jest trochę za wcześnie na jeżdżenie... całe szczęście wszystko się szybko goi
Natan811 Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Po prostu w domu usiedzieć nie mogę Na razie wczoraj udało się przejechać 5 km i na każdej drobnej nierówności asfaltu czułam, że jest trochę za wcześnie na jeżdżenie... całe szczęście wszystko się szybko goi Powoli do przodu, zdrowiej:)
corsarz Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 ... że jest trochę za wcześnie na jeżdżenie... całe szczęście wszystko się szybko goi Kurcze los bywa złośliwy, jeszcze ostatnio rozmawialiśmy, że to może się przytrafić. Ostatecznie to chyba lepiej, że nie przed samym wyjazdem. Zdrowiej szybko wyjechać na Korzonek? Gdzie to jest ? Kierunek Kędzierzyn ?
Natan811 Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Tak Kędzierzyn:), a piszesz sie? Zgrupowanko na Daszyńskiego przy pętli tramwajowej o 17:20
corsarz Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Tak Kędzierzyn:), a piszesz sie? Nie piszę Pytałem z ciekawości. Nie przepadam za tą drogą ze względu na ruch ciężarówek. A dzis, czas mam zagospodarowany.
nabial Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 czw - totalnie luzne turlanie, jakies szutry i niewybitny teren - 1,5-2h czasu - godzina startu 10-13 chetni?
Piszaman Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 No, muszę się pochwalić, że za niedługo też się z Wami gdzieś wybiorę. Zostały jeszcze parę rzeczy do skompletowania i rowerek jak się patrzy . Może następny weekend
Natan811 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 No, muszę się pochwalić, że za niedługo też się z Wami gdzieś wybiorę. Zostały jeszcze parę rzeczy do skompletowania i rowerek jak się patrzy . Może następny weekend No, to czekamy;)
ShadoK Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Jutro na razie we 4 osoby wybieramy się pojeździć pomiędzy chorzowem a rd sl w stronę mikolowa, duży las, jeziora hałdy itd. Ktoś chce dołączyć??? Sent from my iPhone
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.