Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

JA mogę wybrać się na mieszany asfalt z terenem ;) tylko czy nie okaże się ze jetem zbytnim laikiem ;p i nie utrzymam waszej średniej ;p

Napisano

JA mogę wybrać się na mieszany asfalt z terenem ;) tylko czy nie okaże się ze jetem zbytnim laikiem ;p i nie utrzymam waszej średniej ;p

a tam spokojnie jeżdzimy więc dasz rade

Napisano

witam imiennika...słuchaj pojedziesz,zobaczysz,najważniejsze to aby się zebrała znów jakaś ekipa..no i pomysł na trasę...a traski jak dla mnie do tej pory nieznane były,więc nie rozkminiałem jak będzie...trza jeździć puki są warunki...zima idzie...

Napisano

Zależy jaka trasa i gdzie. Na dzień dzisiejszy, to dysponuję tylko moją seksowną hybrydą :P. Chociaż, muszę się pochwalić, że ostatnio był ze mną na Kobyle w Wiśle. Nie drogą, lecz szlakiem. Na jesień w końcu dostanę się jakiegoś XC lub full'a do testów w moje rączki, także na pewno się zapuszczę gdzieś głębiej w teren. Na teraz napiszcie gdzie jedziecie w weekend, to może się wybiorę, dam znać ;).

Napisano

jeśli ta Merida to ta twoja hybryda to masz "HARDTAIL MTB" tak samo jak ja ;) Piszesz ze byłeś w Wiśle ;p no ja wątpię bym za 1 zamachem dał rade na taka daleką trasę ;) a gdzie, ja nie mam dokładnie sprecyzowanej trasy może po lasach kolo rudy, a tymczasem zobaczymy kto się zbierze ;)

Napisano

Wiesz, do MTB mu troszkę brakuje ;). W Wiśle byłem wcześniej na rowerku. Na spokojnie wyjechałem sobie o 3.30 i przed 10. byłem na miejscu :) 95 KM ze średnią 24 KM/H nie licząc przerw. Także myślę, że każdy sobie poradzi mając do dyspozycji cały dzień ;). A co do trasy, to ja się piszę, jak 70% asfalt, a reszta to jakieś utwardzone leśne. Inaczej to będę wracał z rowerkiem na plecach ;).

Napisano

No ostatnio był asfalt i utwardzone leśne, nie licząc rzeki, trawy i kilku pól :)

Ooo do Wisły 95 km? Kurcze, nam do Ustronia na Równicę wyszło 120... Chyba muszę popracować nad optymalizacją trasy ;)

Napisano

Tak, 95 KM. Z Szobiszowic przez Pszczyńską, Mokre, potem wiślanka i do Wisły centrum 95 kilosów.

Ja się piszę na asflat ;)!

O widzę ze z moich okolic ;)

Napisano

Tak, 95 KM. Z Szobiszowic przez Pszczyńską, Mokre, potem wiślanka i do Wisły centrum 95 kilosów.

Ja się piszę na asflat ;)!

ok to dam ci znac w sobote co i jak

Napisano

Cześć, dla mnie traska 200km to trochę za ambitne :) pomijając niechęć do asfaltu. Może ktoś miałby ochotę wyskoczyć w stronę Lublińca przez Pyskowic i Tworóg ? Krótsza trasa a można po lesie trochę w końcówce pobrykać :)

Napisano

a kiedy i o której godzinie chcesz jechać...tzn wybierasz się w niedzielę? o której godzinie...

jadę jutro do serwisu z moim rowerem...ale dam tylko to zrobić co dadzą rade na miejscu,więc powinienem dać rade w niedzielę...

jak by padało to też jedziesz?

Napisano

Cześć, dla mnie traska 200km to trochę za ambitne :) pomijając niechęć do asfaltu. Może ktoś miałby ochotę wyskoczyć w stronę Lublińca przez Pyskowic i Tworóg ? Krótsza trasa a można po lesie trochę w końcówce pobrykać :)

a ja może pojade bo z moim asfaltem lipa jest w tym tygodniu podaj tylko szczegóły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...