Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w niedziele rano to jadę sobota niestety odpada u mnie

Wydaje mi się, że niedziela to będzie:)

Dobra z mojej strony stanęło na cyzmś takim : Kumpel da znać jutro czy jechałby z nami, jeśli się okaże, że nie może to w sobotę zrobi tą trasę i nagra na endo poczym prześle mi a ja wrzaucę tutaj aby każdy mógł się zapoznać +/-

no i gra gitarrra:)

Napisano

o kurcze.... ;/ nie wiedziałem,że to aż tak poważne .. na jak długio jestes unieruchomiony? Szybkiego powrotu do zdrowia życzę !!

Napisano

Patrząc po tym co jest za oknem to obawiam się,że trzeba będzie przełożyć nasz wyjazd na inny termin

Jutro ma być troszke lepsza pogoda, tak mówią:)

Ja wybywam bez względu na pogo:) jak coś to o 8.00 będę z 15min czekał na pl. Piłsudskiego;)

Napisano

Jutro ma być troszke lepsza pogoda, tak mówią :)

Ja wybywam bez względu na pogo:) jak coś to o 8.00 będę z 15min czekał na pl. Piłsudskiego;)

a gdzie to w końcu chcesz jechać

Napisano

a gdzie to w końcu chcesz jechać

Hmm, może pojade na rudzkie lasy nudno troche tam, ale będzie mokro i troche błota to może się pośmiga fajnie:), no albo na korzonek tylko, że tam trasa to w większości asfalt, ale tam też można wbić w las:).

Zdecyduje jak będzie się na rondzie w Sośnicowicach.

Napisano

W sumie Ja bym pojechał ;) czekam na info od znajomego w sprawie endo z tą trasą gl-kk. Jak coś to pisze się ktoś na nią?

Napisano

W sumie Ja bym pojechał ;) czekam na info od znajomego w sprawie endo z tą trasą gl-kk. Jak coś to pisze się ktoś na nią?

Ja chętnie;)

Napisano

w którym miejscu będziesz na piłsudskiego

Przy fontannach na pl. Piłsudskiego.

Spark ma dać jeszcze sygnał w sprawie trasy.

Napisano

A o której możecie być na rondzie w Sośnicowicach? Jak nie jedziecie jakimś strasznym tempem to chętnie bym się dołączyła :)

Napisano

Cześć Wam. Jak będziecie jechali gdzieś po asfalcie to dajcie znać, z przyjemością się dołączę. Niestety przez jakiś tereny będzie ciężko na sztywnym MTB z oponkami 1.25 ;). Pozdrawiam.

Napisano

A o której możecie być na rondzie w Sośnicowicach? Jak nie jedziecie jakimś strasznym tempem to chętnie bym się dołączyła :)

Tak o 8:15 wyjedziemy z placu i w 30 min spokojnie dojedziemy;) także wypatruj dwóch lub trzech;)

Cześć Wam. Jak będziecie jechali gdzieś po asfalcie to dajcie znać, z przyjemością się dołączę. Niestety przez jakiś tereny będzie ciężko na sztywnym MTB z oponkami 1.25 ;). Pozdrawiam.

Cześć;)

Jest tu też paru zapalonych szosowców:) także dla każdego coś innego:)

Napisano

Cześć ;)

Jest tu też paru zapalonych szosowców:) także dla każdego coś innego:)

Hehe, do szosy to mi jeszcze daleko, do zapaleńca raczej też :D. Ale mam nadzieję, że kiedyś jakiś wspólny wypad się z Wami uda. Co do cześci MTB z Gliwic może uda mi się załawić za niedługo jakiś MTB to chętnie bym się oderwał od asfaltu ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...