Natan811 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 wybiera się ktoś na jakiś mały wypad w tygodniu Może szoske byśmy uskutecznili? I znam jeszcze kogoś kto byłby za Ja dam jeszcze znać jak wymienie szpryche bo dziś mi pykła:/ Rafał, a jak Wasza traska dziś mineła?
rafalllll Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Może szoske byśmy uskutecznili? I znam jeszcze kogoś kto byłby za Ja dam jeszcze znać jak wymienie szpryche bo dziś mi pykła:/ Rafał, a jak Wasza traska dziś mineła? ok to daj znac a dzisiejsza trasa nie była zła tylko troche krótka nawet nie wiem ile km było bo licznik mi nawalił Może szoske byśmy uskutecznili? I znam jeszcze kogoś kto byłby za Ja dam jeszcze znać jak wymienie szpryche bo dziś mi pykła:/ Rafał, a jak Wasza traska dziś mineła? a wy pojechaliście na ten Rybnik czy nie
Natan811 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Tak byliśmy. Z Bartkiem już wystartowaliśmy punkt 7.00 Trasa nawet szybka, tylko nie wiem do końca ile przejechaliśmy bo mi też w połowie drogi nawalił licznik. No i ta szprycha, ale dobrze, że pod koniec drogi pękła:/ Ciekawe ile będzie mnie kosztowała wymiana szprychy i centrowanie:/
rafalllll Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Tak byliśmy. Z Bartkiem już wystartowaliśmy punkt 7.00 Trasa nawet szybka, tylko nie wiem do końca ile przejechaliśmy bo mi też w połowie drogi nawalił licznik. No i ta szprycha, ale dobrze, że pod koniec drogi pękła:/ Ciekawe ile będzie mnie kosztowała wymiana szprychy i centrowanie:/ a to masz szczęście ze pod koniec trasy stało sie to
Natan811 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Noo:) w sekundzie centra jak nic, ale dało się podjeżdźać no, a tempo siadło:/
bartekzabrze Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Zrobiliśmy 79,6km średnia prędkość 22,1km/h ale to przez ten defekt a max prędkość 49,9km/h rmocna jazda dzisiaj była zwłaszcza po Rybniku Szalało się A co do szosy to jestem za a nawet przeciw
Natan811 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Ostatnio byliśmy o 18.00, ale na 19.00 też może być. Wychodzi fajne dwugodzinne kółeczko Zrobiliśmy 79,6km średnia prędkość 22,1km/h ale to przez ten defekt a max prędkość 49,9km/h rmocna jazda dzisiaj była zwłaszcza po Rybniku Szalało się A co do szosy to jestem za a nawet przeciw Noo, dziś był Twój dzień Bartek;)
Natan811 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Robiłem te kółko popołudniu Spodziewałem się
Natan811 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 No musiałem do tych 300km dobić Bo byś żle spał
bartekzabrze Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 No a jak ale poważnie mam konkretnie już dość zmordowałem się na tej tarnogórskiej
Natan811 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 No a jak ale poważnie mam konkretnie już dość zmordowałem się na tej tarnogórskiej W wakacje też trzeba pracować na...forme:P
bartekzabrze Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Jak coś w tygodniu jestem do dyspozycji
jassssss Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 nie wiem czy to taka krótka...jak na te nakło chechło było krócej,a dziś było 77km-licząc od domu i z powrotem
ShadoK Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 i Bóg chcial ze nie dane mi bylo wskoczyc na rower i z Wami polatac, skonczylo sie dzis na 1h wieczorkiem. Jutro okolo 18 tez bede mykal standardowo zabrze maciejow kapielisko - tarnogorska - toszecka i te okolice. Ostatnio wracajac z pracy widzialem na trasie w okolicach sośnicowic Panią na rowerku mtb ubrana jak na rower przystalo niezle pociskala az bylem pelen podziwu
ShadoK Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Nie wiem - mijalem się z nią a jechałem samochodem Ktoś dziś eflektuje ok 18??? Jak najmniej asfaltu
akustyk Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Nie wiem - mijalem się z nią a jechałem samochodem Ktoś dziś eflektuje ok 18??? Jak najmniej asfaltu no to ja i w dodtaku tez jestem z zabrza
ShadoK Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 18.30 wyruszamy z pod multikina gdyby ktos chcial dolaczyc
spark Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Jestem chętny na wspólne wojaże dokładnie to jestem Szałsza/Żerniki ale dojechać nie problem w tej chwili mam wakacje od października zaczynam kolejny rok studencki więc jestem do dyspozycji w weekendy i w tygodniu mogę podać nr telefonu jakby ktoś montował jakiś wyjazd na szybko. Piotrek
Natan811 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Jestem chętny na wspólne wojaże dokładnie to jestem Szałsza/Żerniki ale dojechać nie problem w tej chwili mam wakacje od października zaczynam kolejny rok studencki więc jestem do dyspozycji w weekendy i w tygodniu mogę podać nr telefonu jakby ktoś montował jakiś wyjazd na szybko. Piotrek Cześć Piorek:) Zaglądaj regularnie na forum:) tu zawsze coś się dzieje w tygodniu jak i w weekend;)
Natan811 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Zawsze jest coś do wyboru:) od szosowej opalenizny po maseczke z błota
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.