Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wybiera się ktoś na jakiś mały wypad w tygodniu

Może szoske byśmy uskutecznili?

I znam jeszcze kogoś kto byłby za ;)

Ja dam jeszcze znać jak wymienie szpryche bo dziś mi pykła:/

Rafał, a jak Wasza traska dziś mineła?

Napisano

ok to daj znac a dzisiejsza trasa nie była zła tylko troche krótka nawet nie wiem ile km było bo licznik mi nawalił

a wy pojechaliście na ten Rybnik czy nie

Napisano

Tak byliśmy. Z Bartkiem już wystartowaliśmy punkt 7.00

Trasa nawet szybka, tylko nie wiem do końca ile przejechaliśmy bo mi też w połowie drogi nawalił licznik. No i ta szprycha, ale dobrze, że pod koniec drogi pękła:/

Ciekawe ile będzie mnie kosztowała wymiana szprychy i centrowanie:/

Napisano

Tak byliśmy. Z Bartkiem już wystartowaliśmy punkt 7.00

Trasa nawet szybka, tylko nie wiem do końca ile przejechaliśmy bo mi też w połowie drogi nawalił licznik. No i ta szprycha, ale dobrze, że pod koniec drogi pękła:/

Ciekawe ile będzie mnie kosztowała wymiana szprychy i centrowanie:/

a to masz szczęście ze pod koniec trasy stało sie to

Napisano

Zrobiliśmy 79,6km :) średnia prędkość 22,1km/h ale to przez ten defekt a max prędkość 49,9km/h :) rmocna jazda dzisiaj była :) zwłaszcza po Rybniku :D Szalało się :P

A co do szosy to jestem za a nawet przeciw :D

Napisano

Ostatnio byliśmy o 18.00, ale na 19.00 też może być. Wychodzi fajne dwugodzinne kółeczko

Zrobiliśmy 79,6km :) średnia prędkość 22,1km/h ale to przez ten defekt a max prędkość 49,9km/h :) rmocna jazda dzisiaj była :) zwłaszcza po Rybniku :D Szalało się :P

A co do szosy to jestem za a nawet przeciw :D

Noo, dziś był Twój dzień Bartek;)

Napisano

i Bóg chcial ze nie dane mi bylo wskoczyc na rower i z Wami polatac, skonczylo sie dzis na 1h wieczorkiem.

Jutro okolo 18 tez bede mykal standardowo zabrze maciejow kapielisko - tarnogorska - toszecka i te okolice.

Ostatnio wracajac z pracy widzialem na trasie w okolicach sośnicowic Panią na rowerku mtb ubrana jak na rower przystalo niezle pociskala az bylem pelen podziwu ;)

Napisano

Nie wiem - mijalem się z nią a jechałem samochodem

Ktoś dziś eflektuje ok 18??? Jak najmniej asfaltu :)

no to ja i w dodtaku tez jestem z zabrza ;)

Napisano

Jestem chętny na wspólne wojaże :) dokładnie to jestem Szałsza/Żerniki ale dojechać nie problem :) w tej chwili mam wakacje od października zaczynam kolejny rok studencki więc jestem do dyspozycji w weekendy i w tygodniu :) mogę podać nr telefonu jakby ktoś montował jakiś wyjazd na szybko.

Piotrek

Napisano

Jestem chętny na wspólne wojaże :) dokładnie to jestem Szałsza/Żerniki ale dojechać nie problem :) w tej chwili mam wakacje od października zaczynam kolejny rok studencki więc jestem do dyspozycji w weekendy i w tygodniu :) mogę podać nr telefonu jakby ktoś montował jakiś wyjazd na szybko.

Piotrek

Cześć Piorek:)

Zaglądaj regularnie na forum:) tu zawsze coś się dzieje w tygodniu jak i w weekend;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...