rabiron Napisano 3 Maja 2012 Napisano 3 Maja 2012 Witam, Jako, że wyczerpały mi się tematy rozmów podczas samotnych przejażdżek szukam ekipy do weekendowych i popołudniowych wypadów w okolicach Gliwic (Sikornik). Trasy 30-60km, tempo spokojne . Pozdrawiam.
rafalllll Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 ja jestem chetny ale to zalezy jakim tempem jeżdzisz i gdzie
ShadoK Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Tempo dostosowuje i przyjemnie sie z nim jeździ a i pomocny bardzo jest, polecam
rafalllll Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 tak tylko gdzie jezdzicie asfalt czy raczej jakies bezdroża
rabiron Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Napisano 12 Czerwca 2012 tak tylko gdzie jezdzicie asfalt czy raczej jakies bezdroża Cześć, nie zauważyłem wpisu w temacie stąd opóźniona reakcja Co do tras .. to im mniej asfaltu tym lepiej. Głównie polne drogi i lasy. Dzięki ShadoK za reklamę ta pomocność dotyczy propozycji dobicia ?
spotlesia Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 tak myślę że czasem mogłabym się podpiąć, ja akurat z łabęd jestem
yellowfox Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Dlaczego nie dolaczacie do reszty http://www.forumrowerowe.org/topic/110410-chorzow-bytom-katowice-swietochlowice-siemianowice-ruda-slask/ ? Kiedy deszcze niespokojne ustana chetnie smigne z Wami gdzieś w weekend albo po pracy
ShadoK Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 nie widze w temacie Gliwic/Zabrza a koleżankę jak najbardziej zapraszamy, nie wiem jak Rafał ale ja planuje zrobić pare kilometrów przez wekend, a dziś jeździłem po lesie obok kąpieliska leśnego mokro, brudno ahhhh wspaniale
yellowfox Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Dobrze, dojezdzam do pracy do Gliwic, zostane łącznikiem terytorialnym Gliwic/Zabrza z tamtym tematem
rabiron Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Ciekawie, ciekawie może rzeczywiście jakaś ekipa się utworzy .. w weekend jak najbardziej trzeba kilometrów nabić a gdzie pojedziemy to najlepiej w piątek zdecydować. Ja mam problem z czasem reakcji w temacie bo nie wiem czemu informacji o wpisach nie dostaję. Zawsze jest GG, które awaryjnie można użyć. Dlaczego nie dolaczacie do reszty [Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk] - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa ? Kiedy deszcze niespokojne ustana chetnie smigne z Wami gdzieś w weekend albo po pracy Zakładając ten temat miałem dość "lokalne" i niskie pobudki ...jazda 1-2h po pracy więc to ograniczyło mocno moje horyzonty raz na jakiś czas można taki "śląski zjazd" zrobić ale np. odległość między katowicami a gliwicami jest dość znaczna, a przez to kłopotliwa.
rabiron Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Napisano 15 Czerwca 2012 To Panie i Panowie jak tam nastawienie na słoneczny weekend ? ktoś jedzie ?
yellowfox Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Jutro wypad na Siewierz, jeżeli ktoś reflektuje to pisać na http://www.forumrowerowe.org/topic/110410-chorzow-bytom-katowice-swietochlowice-siemianowice-ruda-slask/page__st__500 , ewentualnie pw to sie numerami wymienimy żeby odnaleźć sie w okolicach zbiórki, tempo umiarkowane wiec nie ma obaw, wszyscy dojadą cali
rabiron Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Napisano 15 Czerwca 2012 Jutro wypad na Siewierz, jeżeli ktoś reflektuje to pisać na [Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk] - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - strona 26 , ewentualnie pw to sie numerami wymienimy żeby odnaleźć sie w okolicach zbiórki, tempo umiarkowane wiec nie ma obaw, wszyscy dojadą cali Dzięki za info ale wyjazd z Gliwic do Siewierza i z powrotem to już lekki hardcore na rowerze górskim ja lokalnie może skoczę do rept lub na pławniowice.
yellowfox Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Aj tam w 100km sie cała trasa zamknie jadąc nawet z Gliwic Ale może w niedziele obrócimy coś w rejonie Gliwic
rabiron Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Napisano 15 Czerwca 2012 Aj tam w 100km sie cała trasa zamknie jadąc nawet z Gliwic Ale może w niedziele obrócimy coś w rejonie Gliwic idealnie po linii prostej 102 w sumie trochę mnie kusi a Ty jedziesz na rowerze z Rudy ? czy autem dojeżdżasz ?
yellowfox Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Nie no, żadnego dojezdzania, jak pojedziesz to mogę zrobić sobie rozgrzewkę na sośnice i pojedziemy pod żyrafe
ShadoK Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 ale nie jedziecie szosówkami?? bo nie nadażę hehe
yellowfox Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 spoko, wszyscy na grubych tylko różne bieżniki
rafalllll Napisano 16 Czerwca 2012 Napisano 16 Czerwca 2012 tak tylko ja dopiero zaczynam wiec duzo nie przejade jak na razie max 90km jechalem wiec jak bedziecie mieli jakis maly wypad to sie dolacze
yellowfox Napisano 16 Czerwca 2012 Napisano 16 Czerwca 2012 ShadoK też zaczyna i nie marudził jak 120 pizło
yellowfox Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Jak tam dupcie po sobocie ? :> Ja pobiegłem dzis po nowe siodło, nie wytrzymałem
ShadoK Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 spoko nawet sie nie spodziewalem ze bedzie az tak dobrze, ale kryzys nad jeziorem byl mega ;/
rabiron Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Napisano 18 Czerwca 2012 Faceci nie dyskutują o własnych tyłkach zwłaszcza bolących potwornie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.