Signum Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Witam, mam problem. Na miskach suportu Howitzer XR są strzałki i napis "not drive side", ale wchodzą tak, że po wkręceniu strzałki są w przeciwną stronę jazdy. Czy to chodzi o kierunek jazdy z tymi strzałkami czy o kierunek wkręcania(wtedy by wszystko grało). W ogóle odwrotnie nie mogę ich wkręcić, bo w gwinty nie pasuje.
Mod Team michuuu Napisano 2 Maja 2012 Mod Team Napisano 2 Maja 2012 Lewy i prawy gwint, inaczej nie wkręcisz.
Mod Team safian Napisano 2 Maja 2012 Mod Team Napisano 2 Maja 2012 Skoro napisane 'not drive side' i strzałki są w przeciwną stronę do kierunku obracania to w czym problem? Tak być powinno.
Signum Napisano 2 Maja 2012 Autor Napisano 2 Maja 2012 Tak, wkręciłem, ale nowy suport a nadal coś trzeszczy. Może driver. Raczej to nie pedały. A jak suport dokręciłem za lekko, bo bez klucza, tylko później docisnąłem żabą trochę, może to być przyczyną tego drażniącego trzeszczenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.