skorpion Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Napisano 2 Czerwca 2012 ok. 20km bd z centrum kato to lajtowo:) WItam wiec jutro zapraszam na godz 17 pod zyrafe cel Bolina kto chętny podpiszcie sie na forum kto może jutro jechac pozdrawiam Marcin
softnet Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 ok. 20km bd z centrum kato 10km max, powiedziałbym jakieś 9... chyba że jedziesz przez ligote Mnie jutro nie będzie, ale dzięki za dziś Do nastepnego
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 jesli przez muchowiec i staw janina to wychodzi te 20km jechalem to wiem, a jesli przez szopki to moze byc ta dycha
DEVILEK Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Skromnie, ale jest : Szturm na zamek w Chudowie | Devila wycieczki, te bliskie i dalsze. - blog rowerowy devilek.bikestats.pl Filip ; na Boline z centrum, jak mowilem przez szopki i nikisz, to jest rzut beretem 20 km, to juz z duzym kolkiem. Aha, jesli jutro bedzie pogoda, to powinienem sie zjawic.
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 moze i z duzym kolkiem ale warto te km nadlozyc Przez szopki zdecydowanie szybciej, lecz ja jadę Rolkostradą, potem Muchowiec, potem Staw Janina, a potem po tych płytach betonowych i potem przed podjazdem drugim lub pierwszym jak kto woli w prawo daje. Nadkładam nieźle ale wszystko za ścieżkami rowerowymi robię. P.S. Przez Szopienice łatwiej trafić o wiele jest, lub od strony Gisza w ulicę Strumienną się wbić można jak ktoś nie chce jechać przez te płyty betonowe
skorpion Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Napisano 3 Czerwca 2012 to tajemniczy Don Pedro z krainy deszczowcow hehe mam go na fotach takze udokumentowany jest . A zapomniałem , fajnie słyszec ze niektorzy ogladaja moje fotorelacje z wojazy , ktore staram sie dokumentowac żałuje ze nie mogłem z wami byc ale cóz takie życie taka praca ale super że sie umacniamy i rosniemy w siłe a temat tetni życiem.Chciałem podziękować też tym którzy pomimo wczorajszego wypadu chca wybrać sie dzisiaj ze mną.Woj.sląskie rządzi hehe pozdro Marcin
Nuke Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Jedziecie dzisiaj spod Żyrafy? O 17? Na pełną to się na bank nie wyrobię :/
Irek34 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Co prawda padło ale i tak wypad udany pozdrawiam wszystki uczestników . Myślę że będzie nas coraz więcej a tak że pojawi się więcej pań ,bo nie wierzę że nie śmigają na roweruch no chyba że się mylę..
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Pogoda nie dopisała, za to nastroje, a co za tym idzie klimat jak najbardziej Było jak zwykle świetnie. Dziękuje wszystkim i do zobaczenia jak najszybciej... czyli w czwartek. Czekam na pomysły. Wczoraj padł pomysł aby wyskoczyć na Paprocany, jednak myślę, że w taki dzień kiedy praktycznie mamy go cały, to warto byłoby pojechać gdzieś dalej. Tak, czekam na propozycje. Myślę że będzie nas coraz więcej a tak że pojawi się więcej pań ,bo nie wierzę że nie śmigają na roweruch no chyba że się mylę. Podpisuję się pod tym obiema rękami
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Te Paprocany to nie głupi pomysł i potem znów ognicho co nie
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 hehe, ognicho powoli staje się tradycją... ja jestem za!
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Dogadamy się jeszcze, są dwie opcje albo Lędziny lub Paprocany
Zyziu Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Dogadamy się jeszcze, są dwie opcje albo Lędziny lub Paprocany Trzeba ogarnąć te paprocany
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Jak widzę Paprocany już maja swoich fanów, więc może jednak ogarniemy ten teren? Jak się okazuje, trasa wcale nie jest krótka, a i ognicho byłoby gdzie zrobić Co Wy na to? Wyjazd w dniu 07.06 (czwartek), spod Panoramy - miejsce zlotu z soboty (jak będzie ktoś jechał z okolic Chorzowa to ktoś na pewno pomoże dojechać) trzeba tylko godzinę dogadać. Oczywiście jeśli macie jakieś inne pomysły to piszcie
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 A Ja się zapytam tak bo propozycja na ognisku była czwartek jechać, czy zmieniamy dzień, wypowiadajcie się kto chce jechać gdzie i demokracyjnie wybierzemy, Ja mogę ludzi zgarnąć z Batorego jak coś dla mnie to nie problem jest P.S. Karpik zamów Pogodę tak jak wtedy, taką dobrą dla nas
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Dogadamy się jeszcze, są dwie opcje albo Lędziny lub Paprocany To juz bym to zrobil razem, skoro caly dzien na to ma byc. Przeciez daleko nie ma z punktu A, do B ; w sensie z paprotek na gorke w Ledzinach.
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 My chcemy odbić za mostem w prawo i na Jaroszowice wylecieć, a potem jechać szlakiem na Paprocany i wracać przez Podlesie potem A jeśli na Paprocany to przez Podlesie
grzegorzkm Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Witam dzieki za wspolny wypad dzis , nie zwykłem zaczynac jazdy od piwa ale pogoda nas zmusiła niestety . Karpik 40 min jechałem do domu , cienki jestem co do paprocan to ja w czwartek raczej nie pojade jednak jak ognisko bedziecie robic na Stargancu to moze sie zjawie , oczywiscie popołudniu. Dostałem kilka kopniakow zeby szybko zdjecia pokazac z wycieczki do Chudowa wiec wstawiam linka , miłego wspominania https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/WycieczkaDoChudowaZEkipaZForumRowerowego
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Grzegorz, zdjątka rewelacja!! Wielkie dzięki... warto było czekać tym: 40 min jechałem do domu , cienki jestem to mnie do łez ze śmiechu doprowadziłeś Devilek i Biker90: znacie dobrze te trasy, więc spokojnie ustalcie jakieś dwa warianty, z uwzględnieniem finalnego ogniska na Stargańcu
galadriel Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Dziekuje wszystkim za kolejny wypad, Niewazne ze na poczatku padało i tak było super jak zawsze Apeluje do wszystkich kobiet z forum i nie tylko ...kobitki gdzie jestescie - zapraszamy
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Hmmm, zapomnialo mi sie, przepraszam .... Dziekuje wszystkim za dzisiejsza wspolna jazde w mniej, lub bardziej sprzyjajacych warunkach. Wazne, ze towarzystwo jak zawsze dopisalo
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 TO jak chcemy ognicho na Stargańcu to nie ma co się pchać gdzieś daleko jak spotkamy się pewnie ok 14 jak zawsze, więc Lędziny i Paprocany mogą być, tylko wcześniej będzie trzeba sobie załatwić wurszt lepiej, by potem nie szukać już
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Filip, my wlasnie myslelismy tak wstepnie, aby troche jednak wczesniej sie spotkac, niz po obiedzie. Dlatego tez taka trasa jest do ogarniecia bez problemu. A zakupy to bedzie przymus wczesniej, co by tak jak piszesz, nie szukac potem kajs po wsiach sklepu, co bedzie czynny w swieto koscielne.
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Aha i pogoda ma nam sprzyjac. A co do tej godziny to ktora proponujecie?
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Ja zasadniczo mam cały dzień, więc każda godzina mi pasuje ale żeby nie było, proponuję godz. 11 lub 12
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.