Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zamek w Chudowie uważam za zdobyty! Dziękuję wszystkim jadącym, to był rewelacyjny wypad w rewelacyjnym towarzystwie... czy można chcieć czegoś więcej? Na takie chwile, warto czekać cały długi tydzień. Z tego co mi wiadomo był to najliczniejszy wypad (w sumie jechało 12 osób ) - ta wzrostowa tendencja cieszy :) Czekam na relację Devilka, w którym wszystko opisze na bs, oraz fotorelację Grzegorza. Szkoda, że to już za nami... ale już cieszę się na to co przed nami :)

Czekam na chetnych na jutrzejszy wypad mam nadzieje ze ktos chetny pisać o której ewentualnie chcecie jechac :)

Jeśli pogoda dopisze, to ja mogę być pod Żyrafą ok 16

Napisano

Piątek u mnie odpada, ale czwartek jest jak najbardziej do zrobienia, zwłaszcza że dla większości z nas to dzień wolny od pracy, a pogoda zapowiada się rewelacyjna :)

Napisano

Mam nadzieję, że jutrzejsze spotkanie wypali (pogoda zapowiada się marnie) i po nim, proponuję rozpocząć rozmowy o czwartku.

Wypad super, dziękuję wszystkim za jazdę oraz bikerowi90 za podkręcanie tempa :thumbsup:

Witaj w ekipie :)

Napisano

Ciśliście chwilami jak szaleni, ale jak lubicie to luz, najważniejsze że czekaliście w strategicznych punktach i gdy trzeba było (pana Irka) to wróciliście (telepatia? :))

Napisano

Dziękuje wam za dzisiaj, nie ze wszystkimi się pożegnałem, nagły rozjazd. Także dziękuje i do następnego :D

Pozdrower!

Napisano
(w sumie jechało 12 osób )

małe sprostowanie... zamek zdobywał z nami jeszcze jeden tajemniczy (13) wojownik... tak, że w sumie jechało na 13 ;)

Napisano

to tajemniczy Don Pedro z krainy deszczowcow hehe mam go na fotach takze udokumentowany jest .

A zapomniałem , fajnie słyszec ze niektorzy ogladaja moje fotorelacje z wojazy , ktore staram sie dokumentowac

Napisano

Wrocil ;)

Dziekuje Panie i Panowie za mega udany wyjazd w super towarzystwie. Zamek szturmowany i zdobyty w licznej grupie, docierajacej na miejsce w roznym tempie, ale bez wiekszych problemow.

ps. Werka odstawiona bezpiecznie na osiedle.

Napisano
Don Pedro z krainy deszczowcow

karramba :D

A zapomniałem , fajnie słyszec ze niektorzy ogladaja moje fotorelacje z wojazy , ktore staram sie dokumentowac

i czyń tak nadal, bo bardzo fajnie foty pstrykasz :)

Wrocil ;)

Dziekuje Panie i Panowie za mega udany wyjazd w super towarzystwie. Zamek szturmowany i zdobyty w licznej grupie, docierajacej na miejsce w roznym tempie, ale bez wiekszych problemow.

ps. Werka odstawiona bezpiecznie na osiedle.

amen :) ...teraz możesz spokojnie napisać relację, na którą czekamy z niecierpliwością

Przed momentem znalazłem na demotywatorach... wyprzedzanie górą :D

http://youtu.be/5h8cVvaawE4

+ 10 do zaskoczenia przeciwnika

Napisano

dzięki też za wypad gitara była :))

ognisko hmm nie zjadłem kartofla wiec 9/10 :D hehe

na następnym juz nie odpuszcze ]:->

A co do jutro od ok 15 jestem czynny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...