Empire Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam, Mam zamiar zmienić sobie mostek z seryjnego Giant na KLS Race white. Kąt tego mostka wynosi -7. Czytałem, że do mojego wzrostu (181 cm.) mostek powinnien mieć kąt -6. Czy podczas jazdy nie będę cierpieć z powodu bólu pleców, ponieważ mostek będzie miał za wysoki kąt ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Mod Team safian Napisano 6 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2012 Ale nie ma czegoś takiego, że 'powinien', z resztą z samego wzrostu nie można nawet tego oszacować, jeżeli będzie Ci wygodniej, to śmiało zakładaj, ale IMO nawet nie poczujesz takiej różnicy.
Empire Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Napisano 6 Kwietnia 2012 A gdzie znalazles taka informacje? Na tym właśnie forum ktoś napisał, że do wzrostu 170 cm - -7, do 180 cm - -6 itp. PS. Dziękuję bardzo za opinie fachowca Tak zrobię, że zakupie ten mostek.
Mod Team safian Napisano 6 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2012 Na tym właśnie forum ktoś napisał, że do wzrostu 170 cm - -7, do 180 cm - -6 itp. Mógłbyś dać linka? Nie wierzę, że ta osoba, która to napisała nie została publicznie zlinczowana
Empire Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Napisano 6 Kwietnia 2012 Mógłbyś dać linka? Nie wierzę, że ta osoba, która to napisała nie została publicznie zlinczowana http://www.forumrowerowe.org/topic/79333-mostek-kat-ujemny/ Post piąty od góry. Ta osoba zlinczowana nie została
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.