pablo191f Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Witam. Przymierzam sie do zakupu mostka i kierownicy. Parametry jakie by mnie interesowaly: Mostek: dlugosc 90mm kat 9-10 stopni srednica kierownicy 31.8mm Kierownica (gieta): szerokosc 650mm katy 5/10 stopni wznios 25mm Cena najlepiej w granicach 130zl za komplet. Co do kierownicy idealnie pasowalaby Truvativ XC RaiserBar. Niestety gorzej ze znalezieniem mostka (ewentualny kandydat Accent Twister) Znalazlem jednak aukcje: http://allegro.pl/lekki-zestaw-kierownica-mostek-nowy-tanio-i2179949539.html Nie bardzo sie orientuje, co to za marka/model "Concept". Tutaj pytanie do Was. Czy mozna temu zaufac i czy warte jest to swojej ceny? Niestety brak bardziej szczegolowych informacji na temat tej kierownicy. Moze zna ktos jej parametry? Czy jednak lepiej Truvativa i mostek Accenta? Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam!
Mod Team Puklus Napisano 4 Marca 2012 Mod Team Napisano 4 Marca 2012 Cena całkiem ok wagi tez sa ok wiec jak podoba ci sie zestaw to bierz. ja z Concepta mam piastę bodajże nie narzekam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.