Skocz do zawartości

[amortyzator przód] jaki do 450zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Szukam amortyzatora jak w temacie. Musi mieć piwoty pod v-brakei. Może być używany. Zastosowanie to głównie xc i jazda po wiejskich drogach.

Napisano

W tej cenie najrozsądniejszym wyborem będzie sr raidon/rock shox dart 3 z modeli nowych, z używek możesz rozglądać się za manitou skarebem, sr suntourem epiconem bądź rs-em torą

Napisano

Jak byś był zainteresowany to mam na zbyciu Tore 318 sa z manetką rocznik 2008. Jak co to napisz na prv. Cena 500

Napisano

... bez komentarza, jakbyś się zorientował to używane modele tego amortyzatora chodzą powyżej 800 zł, chociaż ten to starszy rocznik, może do 600zł się o niego pobiją

Napisano

Wiem, że za 450 go nie kupię, jednak skłonny byłbym dopłacić, jeżeli jest tego wart.

@A ten Fox to chyba piwotow nie ma

• Mod Team
Napisano

Warto dopłacić, choć moze niektórzy powiedzą ze ze te 800zł moga kupić to czy tamto (nie rowerowego) ale komfort z jazdy jest nie porównywalnie lepszy. Dodatkowo maniek r7 jest bardzo prosty w obłudzie i serwisowaniu i raczej tez nie drogi czego nie mozna powiedzieć o foxach.

Napisano

wydaje mi się że cena kup teraz opłacalna ale zaczekaj do końca aukcji moze uda ci się go tani wylicytować , no amorek od epicona gorszy :\ bo w koncu nowy epicon kosztuje 600zł a taki używany tyle kosztuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...