bandziorekalus Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 Witam! Mogę zakupić w miarę okazyjnie korbę z suportem Cannondale SI BB30 Crankset. Waga ok. 680g Karbonowa Czy ktoś miał doczynienia z tą korbą i może coś więcej o niej napisać? Do jakiego modelu Shimano, Sram można ją porównać? czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję!
Cox Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 suport BB 30 nie będzie pasowac do mufy w twojej meridzie, musiała byś poszukac jakiegos kompatybilnego z korba i twoją rama
bandziorekalus Napisano 16 Lutego 2012 Autor Napisano 16 Lutego 2012 Tzn. jakiego ? A spoko jest ta korba:)?
bandziorekalus Napisano 19 Lutego 2012 Autor Napisano 19 Lutego 2012 UP ! UP ! UP ! Nikt nie miał do czynienia z tą korbą? Jaki suport będzie pasował do niej i do mojej meridy ? czekam na odpowiedzi gdyż potrzebuję Waszej pomocy bo nie wiem czy mam ją kupować
rappid Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 ja mam taka korbe i jest ok. jezeli masz cannona to bedzie pasowac
mixchris Napisano 22 Lutego 2012 Napisano 22 Lutego 2012 Jeżeli ta korba jest w standardzie BB30 to musisz zakupić odpowiedni suport ze średnicą 30mm i kompatybilnością z mufą BSA np. coś takiego http://www.bdopcycli...ackets.asp#BB30 niestety nie wiem gdzie to dostać w Polsce ale światełko w tunelu jest
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.