Skocz do zawartości

[słuchawki dokanałowe] Jakich używacie itp. !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie "poczytaj recenzje" tylko posłuchaj. Czytanie recenzji może ewentualnie określić kandydatów do odsłuchu. Słuchawki które wymieniłeś na przykład dla mnie nie nadają się do słuchania. I co miałbym je kupić bo niektórym się podobają? ;)

Napisano

No ja niestety musiałem sugerować się jedynie recenzjami, ponieważ nigdzie nie miałem możliwości ich odsłuchania. Kupiłem i jestem bardzo zadowolony :thumbsup:

• 4 tygodnie później...
Napisano

Nie szkoda Ci było kasy na taki szajs? Przecież to gra na poziomie słuchawek do max 200pln. :o

Zadam ci pare pytań :

Miałeś je kiedykolwiek na głowie ??

Czy słuchałeś na nich dowolny otwór ??

Bo one według mnie są świetne

I jestem wielkim fanem muzyki i nie jest mi szkoda wydać 869.00 zł na bardzo dobre słuchawki . Miałem wiele słuchawek AKG , Sennheiser i Sony , Monstery grają z nich najlepiej .

Napisano

Siedzę "troszkę" w słuchawkach ;) Miałem je na głowie ba nawet słuchałem je dość długo podpięte pod różne źródła. Niestety nie są warte dźwiękowo więcej jak 150-200zł Jest cała masa słuchawek lepiej grających, nie wspominając o słuchawkach w cenie tych Dr.Dre

Napisano

Siedzę "troszkę" w słuchawkach ;) Miałem je na głowie ba nawet słuchałem je dość długo podpięte pod różne źródła. Niestety nie są warte dźwiękowo więcej jak 150-200zł Jest cała masa słuchawek lepiej grających, nie wspominając o słuchawkach w cenie tych Dr.Dre

Również siedzę w słuchawkach i miałem wiele słuchawek do 300 złotych i żadne tak nie grają jak Monstery .

Napisano

Swoje i nie tylko zdanie wyraziłem. Widocznie za mało słuchawek miałeś żeby to ocenić.

Ta dyskusja nie ma sensu . Jak można coś ocenić , gdy nie ma się tego w posiadaniu . Aaa..... i miałem wiele słuchawek , długo się zastanawiałem , żeby wybrać te najlepsze , wiele słuchawek testowałem w sklepach i Beats By Dre wypadły najlepiej :)

Napisano

Co ma posiadanie do słuchania? Miałem te słuchawki na odsłuchy i to mi wystarczy do oceny ich brzmienia. Nie słuchałem w sklepie bo to nie koszulka żeby ocenić czy pasuje. Nie wiem z czym je porównywałeś ale widocznie z byle czym skoro uważasz że grały najlepiej.

W drugim Twoim temacie napisałem co mam w "posiadaniu" żeby nie było że zazdroszczę ;)

Napisano

Jakbyś wywalił tyle kasy na słuchawki to też byś mówił, że są najlepsze nawet gdyby były przeciętne i mocno przereklamowane :sweat:

Napisano

Jakbyś wywalił tyle kasy na słuchawki to też byś mówił, że są najlepsze nawet gdyby były przeciętne i mocno przereklamowane :sweat:

Czemu sądzisz , że są przeciętne ????

Podaj jeden argument

Napisano
Podaj jeden argument

Jeden argument - dźwięk :)

Jeżeli daje się za słuchawki tyle kasy to oczekuje się czegoś powalającego wydobywającym się dźwiękiem. Zakładasz w/w słuchawki i co? Nic.. W ogóle nie robią szału, strasznie pusty i płaski dźwięk. Jak dla mnie te słuchawki kosztują tyle tylko ze względu na lanserski wygląd i sporą reklamę. Szczerze mówiąc nie dałbym za nich nawet 200-300zł. Dużo lepiej wypadają nawet k518. Poza tym skończmy ten zaczęty przez Ciebie offtop. Temat dotyczy słuchawek kanałowych i raczej nikogo tu nie obchodzi, że kupiłeś sobie kijowe słuchawki za 800zł i musisz się tym publicznie pochwalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...