kadargo Napisano 29 Marca 2012 Napisano 29 Marca 2012 Nie "poczytaj recenzje" tylko posłuchaj. Czytanie recenzji może ewentualnie określić kandydatów do odsłuchu. Słuchawki które wymieniłeś na przykład dla mnie nie nadają się do słuchania. I co miałbym je kupić bo niektórym się podobają?
viphouse Napisano 29 Marca 2012 Napisano 29 Marca 2012 No ja niestety musiałem sugerować się jedynie recenzjami, ponieważ nigdzie nie miałem możliwości ich odsłuchania. Kupiłem i jestem bardzo zadowolony
bandziorekalus Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Napisano 4 Kwietnia 2012 Kupilam Sennheiser CX-300 z Konsbud czyli oryginalne 100% jednakze w ogole mi nie podpasowaly. Teraz kupilam Klipsch S2 i jestem bardzo zadowolona:)! Wiec polecam serdecznie!
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Ja mam Monster Beats by Dr. Dre Solo HD , o których napisze osobny temat i dodam kilka zdjęć .
kadargo Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Nie szkoda Ci było kasy na taki szajs? Przecież to gra na poziomie słuchawek do max 200pln.
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Nie szkoda Ci było kasy na taki szajs? Przecież to gra na poziomie słuchawek do max 200pln. Zadam ci pare pytań : Miałeś je kiedykolwiek na głowie ?? Czy słuchałeś na nich dowolny otwór ?? Bo one według mnie są świetne I jestem wielkim fanem muzyki i nie jest mi szkoda wydać 869.00 zł na bardzo dobre słuchawki . Miałem wiele słuchawek AKG , Sennheiser i Sony , Monstery grają z nich najlepiej .
kadargo Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Siedzę "troszkę" w słuchawkach Miałem je na głowie ba nawet słuchałem je dość długo podpięte pod różne źródła. Niestety nie są warte dźwiękowo więcej jak 150-200zł Jest cała masa słuchawek lepiej grających, nie wspominając o słuchawkach w cenie tych Dr.Dre
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Siedzę "troszkę" w słuchawkach Miałem je na głowie ba nawet słuchałem je dość długo podpięte pod różne źródła. Niestety nie są warte dźwiękowo więcej jak 150-200zł Jest cała masa słuchawek lepiej grających, nie wspominając o słuchawkach w cenie tych Dr.Dre Również siedzę w słuchawkach i miałem wiele słuchawek do 300 złotych i żadne tak nie grają jak Monstery .
kadargo Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Swoje i nie tylko zdanie wyraziłem. Widocznie za mało słuchawek miałeś żeby to ocenić.
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Swoje i nie tylko zdanie wyraziłem. Widocznie za mało słuchawek miałeś żeby to ocenić. Ta dyskusja nie ma sensu . Jak można coś ocenić , gdy nie ma się tego w posiadaniu . Aaa..... i miałem wiele słuchawek , długo się zastanawiałem , żeby wybrać te najlepsze , wiele słuchawek testowałem w sklepach i Beats By Dre wypadły najlepiej
kadargo Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Co ma posiadanie do słuchania? Miałem te słuchawki na odsłuchy i to mi wystarczy do oceny ich brzmienia. Nie słuchałem w sklepie bo to nie koszulka żeby ocenić czy pasuje. Nie wiem z czym je porównywałeś ale widocznie z byle czym skoro uważasz że grały najlepiej. W drugim Twoim temacie napisałem co mam w "posiadaniu" żeby nie było że zazdroszczę
Crazyk Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Jakbyś wywalił tyle kasy na słuchawki to też byś mówił, że są najlepsze nawet gdyby były przeciętne i mocno przereklamowane
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Jakbyś wywalił tyle kasy na słuchawki to też byś mówił, że są najlepsze nawet gdyby były przeciętne i mocno przereklamowane Czemu sądzisz , że są przeciętne ???? Podaj jeden argument
kadargo Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 nawet kilka: http://forum.mp3store.pl/topic/88637-monster-beats-solo-hd-i-creative-aurvana-live/ http://forum.mp3store.pl/topic/82515-monster-beats-by-drdre-solo-hd/ http://forum.mp3store.pl/topic/84741-odtwarzacz-mp3mp4-do-monster-beats-solo-hd/ itd......
Crazyk Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 Podaj jeden argument Jeden argument - dźwięk Jeżeli daje się za słuchawki tyle kasy to oczekuje się czegoś powalającego wydobywającym się dźwiękiem. Zakładasz w/w słuchawki i co? Nic.. W ogóle nie robią szału, strasznie pusty i płaski dźwięk. Jak dla mnie te słuchawki kosztują tyle tylko ze względu na lanserski wygląd i sporą reklamę. Szczerze mówiąc nie dałbym za nich nawet 200-300zł. Dużo lepiej wypadają nawet k518. Poza tym skończmy ten zaczęty przez Ciebie offtop. Temat dotyczy słuchawek kanałowych i raczej nikogo tu nie obchodzi, że kupiłeś sobie kijowe słuchawki za 800zł i musisz się tym publicznie pochwalić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.