SKARAMANGA Napisano 18 Marca 2006 Napisano 18 Marca 2006 Co do szprych to polecam SAPIMY Leader Black. Używam ich od roku na tyle i 2 lat na przodzie i nie moge niczego im zarzucic. I jeszcze jeden plus to dostałem nyple POLYAX gratis. Przy większych prekościach na szutrze, i niewielkich skokach centrowałem je tylko raz, ale to była bardziej kosmetyka. Godne polecenia.
BONUS Napisano 18 Marca 2006 Napisano 18 Marca 2006 Z Mavic'iem jest trochę tak jak z Sony Płacisz za firmę... Wg mnie to porównywalne jakościowo i wytrzymałościowo obręcze. Mnie też w sklepie namawiają na Mavica A319 lub T224. Czy są jakies rozsądne alternatywy do trekkinga 28" aby kupić równie dobre a nie przepłacić?
Arni_King Napisano 20 Marca 2006 Napisano 20 Marca 2006 Mnie też w sklepie namawiają na Mavica A319 lub T224. Czy są jakies rozsądne alternatywy do trekkinga 28" aby kupić równie dobre a nie przepłacić? Jak zwykle- ACE18 lub DH19 (jeżeli to ma być obręcz do jazdy z sakwami lub pod cięższym bikerem). Pozdrówko FORUMOWICZE :)
BONUS Napisano 24 Marca 2006 Napisano 24 Marca 2006 Szprychy wziąłbym Sapima. Waga jak Championy, na wytrzymałość raczej nikt nie narzeka, a tańsze od DT. a szprychy MACH? Mi takie polecali...
Gość Gość Napisano 24 Marca 2006 Napisano 24 Marca 2006 a szprychy MACH? Mi takie polecali... Mi ich nie polecali - nawet w Harfie (dystrybutor)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.