Skocz do zawartości

[nowy temat] nie mogę założyć nowego tematu - ROZWIĄZANY

maciej1988

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam problem z założeniem nowego tematu w dziale "sprzedam". Zamiast "nowy temat" mam " Nie możesz napisać tematu". Dlaczego jest taki błąd? Konto mam założone około rok temu.

Napisano

Dopiero od 100 postów można pisać nowe tematy w dziale sprzedam, poprzedni limit wynosił bodajże 50 postów ale nabijano je w ciągu 30 minut i nie stanowiło to problemu, limit został więc podniesiony.

Żaden błąd, taki tam tylko, regulamin i odnośniki :)

Napisano

No chyba żartujesz...przecież to nie ma sensu...trzeba będzie na siłę pisać głupoty żeby tylko móc coś w tym dziale napisać?! Nie skomentuje tego odpowiednio bo źle skończę...tragiczne...

• Mod Team
Napisano

Forum nie służy wyłącznie do sprzedawania, od tego masz allegro i inne serwisy tego typu, to jest forum rowerowe i dział giełda jest tylko 'przy okazji', nie jest on głównym tematem forum - było to już wiele razy tłumaczone i nie ma sensu ciągnąć tematu...

Do tego przypomnę, że nabijanie postów, czy spamowanie nie są zbyt mile widziane na forum :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...