Skocz do zawartości

[przerzutka] Jakie wybrać i jaka jest różnica między długim, a krótim wózkiem?

Gość Gość_Krist383_*

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość_Krist383_*
Napisano

jak mozecie to dopowiedzcie mi jakie przerzutki wybrac ( przód i tył ) Acera może Deore/D lx/ D xt ?????????

aha i czy na długim czy krótkim wózku???????????

głównie freeride ale z elementami dirtu???

:!!:

Napisano

a ja myslalem ze tak czy tak to krotki bo sztywniejszy i myslalem ze tez lepiej napina:P

i gdzie najlepiej i najtaniej kupic w wawie albo okolicy??

Napisano

allegro. do granda bierz acere, nie ma co inwestowac w lepszy sprzet.... z tym, ze w tej grupie nie ma chyba zroznicowania na krotki i dlugi wozek...

zla nazwa tematu.

btw. lepiej kup dobry kask, bo na takim rowerze latwo o kuku.

Napisano

aha i rzecz jasna czym rozni sie grony odm dolnego naciagu????

wydaje mi sie ze mam dolny bo linka wchodzi do przerzytki od spodu ale czy mozna to zmienic????????

Napisano

No to jest wlasnie to, czy linka idzie od dolu czy od gory. A zmienic.. to zalezy, moja rama umozliwia poprowadzenie linek od dolu i od gory, w niektorych jest tylko gorny.

@bialykom, ale w pierwszym poscie bylo pytanie o przod i tyl :>

Napisano

Z dolnym naciagiem mozna bez wiekszych problemow dostac za kilkadziesiat zlociszy starego ale jarego (nieuzywanego) Shimano STX RC - sam to mam i jestem bardzo zadowolony :)

Gość Gość
Napisano

sluchaj ja bardzo chetnie kupilbym tego stx-a rc ale ja go nie moge znalezc!!!!!!!!!!!!!

jak mi powiesz gdzie kupic bo na allegro tylko uzywane sa , chyba ze znadziesz to popdaj linka :)

albo jakas stronke inna ewentualnie sklep fizyczny:P

Gość Gość
Napisano

aaaaaaaa............

no i stx rc jest chyba na 27 przelozen?? a ja mam 21 czy to musialbym zmienic na tylnej zebatce na 9??

Napisano

Zeby zdobyc nowke w Internecie musialbys sie dosc dobrze rozgladnac. we Wroclawiu jest to dostepne w kilku zwyklych sklepach, w Wawie pewnie tez bedzie.

Nie ma z tym problemu, smiga pieknie na 21 :)

Napisano

a ile kosztuje u was we WRocławiu mniej więcej taka przerzutka??

bo może byśmy się tak umówili że jakbyś znalazł to byś powiedział i ewentualmnie kupił i podrzucił do bielan Wrocławskich bo tam mój stray ma firme??

Napisano

Bodajze okolo 40zl, ale dokladnie nie pamietam. Z podrzuceniem moze byc problem, z racji ograniczonego za dnia czasu. Ale jezeli Twoj tata moze, to taka przerzutka jest na 100% w sklepie rowerowym na pl. Legionow. W sumie z bielan calkiem dobrze byloby mu tam dojechac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...