Powsinoga Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Cześć, Ponieważ w necie nie ma za wiele informacji na ten temat, postanowiłem rozpocząć wątek. Przymierzam się do zakupu roweru MTB, który ma (niestety) stożkową rurę sterową o średnicach 1.5" - 1.25" (1 1/4"). Jest to rozwiązanie Giant'a nazywane Overdrive 2, o którym więcej, wraz z komentarzami, można przeczytać tutaj. Zastanawiam się więc, jak będzie z dostępnością mostków na taką rurę. Póki co znalazłem: Syntace Force 119 - jest przejściówka z 1 1/4 na 1 1/8 FSA OS-120 - nie widzę w aktualnej ofercie FSA To trochę mały wybór. Ktoś słyszał innych? A może mostki 1.5" z jakimś adapterem będą dobrym rozwiązaniem? Tego jest trochę więcej na rynku.
enduroriderPL Napisano 16 Stycznia 2012 Napisano 16 Stycznia 2012 Kolejny niespełniony standard :/ Jestem się gotów założyć, że przez najbliższe dwa lata będziesz ściągał takie mostki z USA bądź Tajwanu.
kejsaj Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 w zasadzie w ostateczności możesz sam zrobić tą przejściówkę jeśli będziesz miał problem z dostaniem mostka i przejściówki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.