Skocz do zawartości

[rower] Rower na ramie Dartmoor quinnie

kopec63b

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zwracam się z prośbą o podanie wszystkich części jakich potrzebuje do złożenia roweru mtb dirt na bazie quinnie. Chciałbym się zamknąć w przedziale 2500-3000zł.Z góry dziękuje za pomoc

Napisano

Zgadzam się nikt nie będzie za ciebie składać roweru wybierz jakieś części na allegro i pochwal się wyborem to rozwiejemy twoje ewentualne wątpliwości.

Napisano

- tylna piastaNS COASTER SS 32ot.

-rama dartmoor quinine

- korba ODYSSEY TWOMBOLT

- kierownica Dartmoor Swing Low

-Mostek Dartmoor Funky

- lancuch dartmoor core

- sztycaDartmoor Fusion

-SteryDARTMOOR Molooko

- felgi dartmoor raide 26’

-Opny OPONy KENDA 26' X 2,30 K-RAD K-905 30TP

- piasta przod NS Bikes -Rotary

- siodlo Dartmoor Dirt -Sitter

Nie podałem amorka bo mam z nim duży problem ;)

- tylna piastaNS COASTER SS 32ot.

-rama dartmoor quinine

- korba ODYSSEY TWOMBOLT

- kierownica Dartmoor Swing Low

-Mostek Dartmoor Funky

- lancuch dartmoor core

- sztycaDartmoor Fusion

-SteryDARTMOOR Molooko

- felgi dartmoor raide 26’

-Opny OPONy KENDA 26' X 2,30 K-RAD K-905 30TP

- piasta przod NS Bikes -Rotary

- siodlo Dartmoor Dirt -Sitter

Nie podałem amorka bo mam z nim duży problem ;)

Napisano

W grę wchodzi qr20 oczywiście? Co Ty na Argyle ? Co do reszty.. jesteś początkujący? Czy już miałeś styczność z tym sportem?

Napisano

To tak...na początek poradził bym koła 24" (łatwiej wykonywać różne ewolucje) i lepiej kupić coś bardziej wytrzymałego, Ridery są ładne, ale nie dość wytrzymałe dla początkującego. Dwie niedokręcone 180 i koło do centrowania. Na tył polecam DX32 jest to obręcz idealna do nauki skakania. Amorek to albo jakiś stary marzocchi albo argyle, bo to są dobre amorki. Mówiąc Marzocchi miałem na myśli DJ I, II z roku 04-06.

Napisano

Tak. To właśnie jest DX32 tak jak pisałem wcześniej :) I przemyśl jeszcze nad kołami 24". Najlepiej jak byś skoczył sobie na 24 i na 26.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...