swimfan Napisano 10 Stycznia 2012 Napisano 10 Stycznia 2012 Witam czy ktoś sie orientuje jaka jest roznica materialu/trwalosc pomiedzy tymi 2 kasetami,pozdrawiam
swimfan Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Napisano 12 Stycznia 2012 Zastanawiam sie czy nie jest to jedno i to samo tylko nazwe zmienili.Generalnie potrzebuje dobrej kasety MTB nie na pajaku,pozdrawiam
mixchris Napisano 12 Stycznia 2012 Napisano 12 Stycznia 2012 M580 to stary LX zrobiłem na niej ponad 8 tysi bardzo twarda kaseta ale też przyciężkawa. Jeżeli szukasz kasety na 9s to polecam SLX'a HG80 trochę droższa ale też dużo lżejsza no i trzy ostatnie koronki są na pająku a zębatki są zrobione ze stali pokrytej chromem i niklem.
swimfan Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Napisano 12 Stycznia 2012 no wlasnie ja tez zrobilem na starym LX z 9 kkm a moze i wiecej i tez ja chwale .W sumie nie potrzebuje az slx bo bebenek mam stalowy i jesli chodzi o manie lekkosci to takiej nie mam.Zastanawialem sie jak wychodzi na tle LX ,CS HG61 bo w katalogach jest opisana jako kaseta trekkingowa.No niby LX jest do dostania jeszcze ale CS HG61 mam pod ręka moze ktos na niej jezdził i moze podzielic sie spostrzeżeniami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.