mixchris Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Witam! Szukał łożysk maszynowych do pedałów Dartmoor Bloody Mary o wymiarach 18mm x 8mm x 6mm To jest napisane na łożysku KSK ZZ 869 cokolwiek to znaczy? Zdjęcie przykładowe Gdzie mogę kupić takie łożyska?
Witeq Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 w sklepie z łożyskami, samochodowym albo nawet na allegro , w internecie
mixchris Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Napisano 22 Grudnia 2011 W sklepie z łożyskami hmm... że też sam na to nie wpadłem... Dzięki Na Allegro nie znalazłem... Myślałem że ktoś mi poleci jakiś sklep w którym mogę znaleźć takie małe łożyska.
Mod Team Puklus Napisano 22 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 22 Grudnia 2011 ZZ do pedałów sie nie nadają ani nigdzie w rowerze chyba ze mamy alternator, kup 2RS, taki sam numer tylko zeby przed było zamiast zz to 2rs. Numer koniecznie nie musi być ten sam ale wymiary muszą sie zgadzac.
mixchris Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Napisano 22 Grudnia 2011 ZZ do pedałów sie nie nadają Takie wyjąłem z pedałów... źle odczytałem numery na łożysku okazuje się że jest to 698 ZZ na odwrót i źle zmierzyłem... wymiary jakie potrzebuję to 8 x 19 x 6 no i teraz już wszystko znalazłem Można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.