Housik Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 Na początku napisze konkretnie! bo w tym też jest cel! ROWERO-MANIACY pokażmy że rower to też sport zimowy! Biorę udział w konkursie miesięcznika Poznaj Świat. Miałbym do Was prośbę. Ja Wam pomagałem nie raz przy serwisie amortyzatorów czy hamulców. Niektórym nawet na pw pomagałem w serwisie nart. Teraz ja Was proszę o spełnienie mojego marzenia (wycieczka w konkursie). Również tym! udowodnijmy że ROWER TO TEŻ sport zimowy! Głosujcie na zdjęcie w konkursie miesięcznika Poznaj Świat. Navigateur incompatible | Facebook ..z góry dziękuję tym którzy poświęcą troszkę czasu. Pozdrawiam, Kamil PS. Wesołych zrowerowanych świąt Zdjęcie w małym przybliżeniu
Mod Team Franio Napisano 21 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 21 Grudnia 2011 Oddałem głos i życzę powodzenia w konkrusie. Poprawiłem też nazwę tematu (wielkie litery raziły w oczy) i przeniosłem go w odpowiednie miejsce.
Housik Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Napisano 21 Grudnia 2011 Ok, dzięki za zrobienie porządku i za głos. No na razie 3 osoby, ale czasu troche jest. Oczywiście trzeba zrobić powtórkę z rozrywki, ale tym razem biorę rower i narty na czantorię.
ElDiablo Napisano 21 Grudnia 2011 Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo chętnie bym oddał ... niestety nie ma mnie na fejsie.....
Housik Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Napisano 9 Stycznia 2012 Dziś przedostatni dzień. Wszystkim wielkie dzięki, byłem 4 (w piątce z której ma wybierać redakcja 1 )teraz jestem 5 (myślę że chociaż trafi do gazety)... myślę że sie utrzyma. Jak ktoś się jeszcze skusi, dzięki wielkie. Pozd-Rowerek!
detonator Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Bardzo chętnie bym oddał ... niestety nie ma mnie na fejsie..... Myślałem, że tylko mnie tam nie ma
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.