dorder Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Oferta: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-CF367C06-851B8F94/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23163 Jakie macie opinie na temat tych ciuchów, może jakieś doświadczenia? Osobiście mam gogle z Lidla i mogę wszystkim polecić.
exocet Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 generalnie Crivit - to nie najgorsza jakość za niską cenę, ale uwaga na rozmiary.., normalnie używam L/XL, a zdarzyło mi się już wymienić jedną bluz na M ..., pzdr
bongo34 Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Posiadam spodnie rowerowe (mocne, gleba na asfalcie) nie podarły się.Po kilku użyciach wylatał suwak od zamka.Posiadam również bluzę na narty ciepła w miarę dobrze odprowadza pot..Mam znajomego który posiada całe zestawy na rower chwali je.Jeżeli się nie mylę Crivit robi liczniki rowerowe dla Kellysa i nie tylko .Pewnie sam się udam żeby zakupić odzież termoaktywną ,no i ponoć trzeba być z ranna po otwarciu sklepu bo na ogół jest mało sztuk i ciężko będzie wybrać rozmiarów-kę.
ElDiablo Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Mam spodnie z odpinanymi nogawkami. Mogą robić za krótkie i długie. Bardzo dobrze się spisują. Kupiłem również koszulkę rowerową (posezonowa wyprzedaż) i bieliznę termoaktywną crivita (tą zimową). Może jestem mało wymagający, ale wszystkie zakupy spełniają moje oczekiwania. Owszem mogło by być lepiej , ale nie za takie kwoty. Innymi słowy stosunek cena/jakość bardzo dobre.
Brena Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Bardzo fajna promocja, czekam także na promocje wakacyjne, najchętniej strojów kąpielowych, bo planuję wyjazd do egzotycznego miejsca ...
Ryki Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Teraz jest w Lidlu odzież dla motocyklistów, gdyby pojawiły się promocje dla rowerzystów dajcie znać.
Mod Team michuuu Napisano 22 Marca 2012 Mod Team Napisano 22 Marca 2012 Dla rowerzystów były w ubiegłym tygodniu.
zedzik82 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 znów masz "rowerową oferte" http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-0B22AEAF-4B7EC1ED/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25829
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.