Kas Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 Szukam jakiegoś sklepu intenetowego z częściami (amortyzatory, kobry, kasety, przerzutki, klamki, manetki) SR Suntour. Na stronie producenta jest opis produktów, ale nie ma podanych żadnych cen.
Rafaello Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 Z tego co wiem takie części można było kupić kiedyś w Bikershopie w Krakowie ale chyba już nie sprowadzają Suntoura. Rafaello
Gość Gość Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 Amortyzatory, przerzutki i korby są u Arnika. Ale reszty już nie sprzedaje.
Arni_King Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 Amortyzatory, przerzutki i korby są u Arnika. Ale reszty już nie sprzedaje. U Arnika jest prawie pełna oferta Suntoura, włącznie z manetkami, przerzutkami i co tam jeszcze można sobie zażyczyć (o ile jest osiągalne ). Właśnie czekam na ustalenie nowych cen na ten sezon i na rozszerzenei asortymentu tej firmy. Pozdrowerek ALL
mbike Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Z tego co wiem takie części można było kupić kiedyś w Bikershopie w Krakowie ale chyba już nie sprowadzają Suntoura. Rafaello Witam Sprowadzają, sprowadzają pozdro Adi
Platek Napisano 2 Marca 2006 Napisano 2 Marca 2006 polecam tadka30 z allegro - on ma głównie amorki, ale rózne inne tez sie znajdą. Dla mnie pycha.
Mod Team Odi Napisano 4 Marca 2006 Mod Team Napisano 4 Marca 2006 U Arnika jest prawie pełna oferta Suntoura, włącznie z manetkami, przerzutkami i co tam jeszcze można sobie zażyczyć (o ile jest osiągalne ). Właśnie czekam na ustalenie nowych cen na ten sezon i na rozszerzenei asortymentu tej firmy. Pozdrowerek ALL Arnik a jak u Ciebie z cenami amorków SR? Bo katalogowe ceny widoczne na stronie po prostu straszą.
Arni_King Napisano 6 Marca 2006 Napisano 6 Marca 2006 Arnik a jak u Ciebie z cenami amorków SR? Bo katalogowe ceny widoczne na stronie po prostu straszą. Jeszcze się nie wziąłem za aktualizację cennika suntoura. Jak do niego dojdę, to zjadę na odpowiednie pozimy Pozdrowerek FORUMOWICZE :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.