adam88 Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Witam ! Orientuje się ktoś z was jaka jest realna waga tej ramy ? Przesiadłem się na nią i odnoszę wrażenie że jest nieco ciężkawa. Wcześniej jeździłem na ramie level a6 z 2008 r i rower wydawał się sporo lżejszy. Poniżej podaje specyfikację mojego roweru na tej ramie . Widelec : RockShox Tora 318 z manetką . Przerzutka przód i tył : Deore LX Klamkomanetki : Deore LX Dual Control. Koła : Alexrims x2100 Opony : Schwalbe Racing Ralph 2.1 zwijane. Piasty : Novatec. Kaseta : SRAM PG-970 Łańcuch : KMC Z 9900 Korba : Truvativ Firex 3.3 Mostek i Kierownica : Truvativ Team. Rogi : Zoom. Siodełko : SanMarco Blaze. Sztyca : Satori. Pedały : Shimano pd-520 Ile orientacyjnie może ważyć teraz ten rowerek ?
rastatajm Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Nikt Ci kolego nie poda wagi roweru... Lepiej kup sobie wagę wędkarską na allegro za 15zł i będziesz sobie wszystko ważył
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.