porsche123456 Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Witam, posiadam rower Unibike Fusion 2010rok i chce w nim wymienic stery na nowe. Otóż chce je wymienic, poniewaz nie moge w nich zlikwidowac luzu poprzez odkrecenie mostka, i dokrecanie top-cap'u i ponownym dokreceniu mostka. W rowerze mam amora z rurą sterową o dlugosci 23cm, mostek mam truvativ XR, a stery FSA ZS-4. Rura sterowa jest z 2-3mm pod mostkiem, czyli dobrze. Co mam zrobic?? Na nowe stery mam do 80-90zł. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedź.
Mod Team Franio Napisano 16 Października 2011 Mod Team Napisano 16 Października 2011 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu i wlepiłem punkty karne.
lyndowss Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 Polecam stery CANE CREEK VP-A45AC. Bardzo dobre. Posiadam takie jak na zdjęciu z linku. Na łożyskach maszynowych, więc bez serwisowe. http://bikescale.com/index.php?d=artykul&kat=44&art=1014
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.