Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[plecak] F7 Biker

• Nie możesz odpowiedzieć
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Alvaren

Stary wyjadacz

• Elita
  • Reputacja: 1
  • 3761 postów

Napisano 12 marzec 2006 - 10:32

No wiesz jeśli chcesz wielki baniak na plecach to warto ja oglądałem cyclist i bikera wybrałem tego mniejszego chociaż śmigam do roboty i musze miec ciuchy na zmiane buty i jedzenie. W bikerze wszystko mi się mieści wiec po co mi jeszcze wiekszy co tam chcesz wozić????:)

---

Wiec tak pośmigałem sobie w nim w deszczu (w Bikerze) a lało jak cholerka :) iiiiiii:

Brak jakiej kolwiek osłony przed deszczem pod spodu :/ cały plecak jest od wewątrz wyściełany jakby gumką co chroni od deszczu ale PO CO DAC TO SAMO OD SPODU :/ dlatego wszystko wewnątrz miałem mokre. Co do małej kieszonki to zapomnieli osłonić zamka i przez niego leje się woda......jak temu zapobiec kupić pokrowiec przeciewdeszczowy cena chyba 30zł znowu leci kasa :/

Następne: bukłak lało się i z ustnika i z bukłaka w okolicach skąd wychodzi rurka, wymieniłem go na gwarancji i teraz jest wszustko oki :)

a teraz najważniejsze mam go od polowy października i noszę go jako normalny plecor i na bika, po tym okresie gumka co jest od wewnątrz popękała u góry plecaka i troche odkryła droge wodzie do środka:/

ogólnie jesli dobije ten plecor kupie już napewno coś pożądnego aaaaaaaa i wnerwia mnie firma F7 nie da się wypowiedziec w opiniach na stronie pewnie wybieraja tylko pozytywne i wrzucają na stornke jak widać nie ma ich za dużo :)

My BIKE: NON

Rowery

• admin

#22 Piotrek Płatek

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 81 postów

Napisano 27 maj 2006 - 19:15

Również mam tego uroczego F7 Pro Biker, tylko w kolorze niebiesko-czarnym. Rzecz bardzo dobra, uzywam rok i jedynie wytarła się na dole to gąbka przy plecach.
Chciałbym róweniż dodać, ze super-ekstra-czaderski system air-flow nie daje zupełnie nic. Koniec.
20inch, nie mniej, nie więcej

#23 Robert

Stary wyjadacz

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 4968 postów
  • Imię:Robert

Napisano 02 wrzesień 2006 - 11:46

Kupiłem ten plecak, i jak narazie pierwsze zaskoczenie zamawiałem go w kolorze czarno-szary a ten szary jest bardziej jak niebieski przechodzący w szarość... narazie to tyle moich spostrzeżeń :)

#24 emer

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 54 postów

Napisano 02 wrzesień 2006 - 20:09

Wyświetl postUżytkownik Katsumoto dnia 2.09.2006, 12:46 napisał

Kupiłem ten plecak, i jak narazie pierwsze zaskoczenie zamawiałem go w kolorze czarno-szary a ten szary jest bardziej jak niebieski przechodzący w szarość... narazie to tyle moich spostrzeżeń :(

taaa ... , dziekujemy, fakt godny odnotowania i zamieszczenia na forum ...

a pozatym OKi ... ? :(
Campa mix ....

#25 Robert

Stary wyjadacz

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 4968 postów
  • Imię:Robert

Napisano 13 październik 2006 - 18:33

Po miesiącu korzystania świetnie daje sobie rade z noszeniem książek itp :) Pozostał jeszcze tylko test na rowerze :D

Rowery

• admin