Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[Serwis] Szukam rzetelnego i porządnego

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bezio

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 4
  • 176 postów
  • Imię:Mateusz
Garaż Rower

Napisano 25 kwiecień 2011 - 14:30

Witam,
szukam serwisu, najlepiej w okolicach Bielska Białej, Jastrzębia, Czechowic Dziedzic itp. Oddać chcę Krossa Level'a a6 V '08. Na pierwszy przegląd. Potrzebne rzeczy do zrobienia to centrowanie koła i wyregulowanie przerzutek (nie licząc przeglądu). Na gwarancyjny przegląd w ciągu miesiąca od zakupu nie dałem rady odstawić rowerku, z powodu dosyć mocnej choroby, więc teraz mam mały problem.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam:
Bezio

Rowery

• admin

#2 Cymmes

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 65 postów
  • Imię:Marcin

Napisano 26 kwiecień 2011 - 09:25

Kiedyś miałem okazję do zakupu kilku "drobiazgów" do swojego rowerka w Skoczowie. (Rowerowy w samym centrum Skoczowa) Natomiast mój kolega zlecił im przegląd i montaż również kilku drobiazgów. Całość nie trwała dłużej jak 45 min, a my w międzyczasie zdążyliśmy wypić colę i już było gotowe wszystko. Co do ceny i wykonania byliśmy zadowoleni. Tylko nie wiem czy do Skoczowa będzie Ci po drodze.
Pozdrawiam Marcin

#3 Bezio

Pro

• Użytkownik
  • 176 postów
Garaż Rower

Napisano 26 kwiecień 2011 - 10:04

Jasne :) A nawet jeszcze bliżej, bo mieszkom w okolicach Strumienia (nie wiem czy wiesz gdzie on jest). No ale w Skoczowie jest kilka sklepów, może jakiś dokładniejszy opiś gdzie jest? A i ma może autoryzacje Krossa?

#4 Cymmes

Amator

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 27 kwiecień 2011 - 09:05

Witaj Bezio! No tak masz rację z Strumienia do Skoczowa to masz bliziutko. Jeżeli się nie mylę nazywał się "Halex" ul. Rynek 14. Niestety w spr. autoryzacji Krossa nie pomogę. Ale nie masz daleko to proponuję się dowiedzieć. Znalazłem nr do nich: 33 4793341 to możesz się już konkretnie zorientować jak to u nich wygląda.
P.S.
Wiem gdzie jest Strumień. :rolleyes: (bardzo dobra cukiernia tam jest) Często jak jadę z Bielska na Żory jestem przejazdem.
Pozdrawiam Marcin

#5 Bezio

Pro

• Użytkownik
  • 176 postów
Garaż Rower

Napisano 27 kwiecień 2011 - 15:26

Dzięki wielkie, prawdopodobnie właśnie tam się udam :) Wiem już gdzie to jest, w skoczowie mam 2 sklepy obadane, jeden zaraz przy rzece, takim zjazdem w dół, a drugi właśnie na rynku. Chyba oba mają autoryzację, wielkie dzięki za pomoc, a tak przy okazji może zapytam nie na temat - wiesz coś może o działalności jakiś klubów w tych okolicach ? (kolarskich)
Pozdrawiam.

Rowery

• admin

#6 Cymmes

Amator

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 28 kwiecień 2011 - 15:35

Jestem z Bytomia. Jeżdżę sam, co trochę mnie męczy. Ale na temat klubów nie mam zupełnie rozeznania.
Pozdrawiam Marcin

#7 harry-peek

Maniak

• Zasłużony user
  • Reputacja: 0
  • 609 postów

Napisano 03 maj 2011 - 21:56

Mogę polecić sklep rowerowy Totem w Cieszynie, prowadzi go mój kolega - bardzo solidny człowiek.
A przy okazji zapraszam do Bielska w niedziele na zawody :)

#8 Cymmes

Amator

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 04 maj 2011 - 09:40

Jakie zawody są w B-B?
Pozdrawiam Marcin

#9 grigory44

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 3 postów
  • Imię:Łukasz

Napisano 07 lipiec 2011 - 11:28

rzetelney i porządny serwis rowerowy znajdziesz na www.ofachowcach.pl

#10 terrago

Amator

• Użytkownik
  • 71 postów
  • Imię:Miłosz

Napisano 08 lipiec 2011 - 16:16

Piękna okolica. Często przejeżdżam tamtędy robiąc pętle wokół jeziora goczałkowickiego. Swego czasu często tam bywałem pracując przez jakiś czas jako przedstawiciel handlowy, ale to było dawno i nieprawda ;)

Pozdrawiam, M.
MTB baby / im mniej włosów, tym mniejszy opór powietrza :)