Forum rowerowe

• Jesteśmyna

* * * * * 1 głosy

[Spodenki] Mimo Alamo

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 MadProff

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 24 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 23 styczeń 2011 - 17:17

Witam.
Czy ktos z szanownych uzytkowników forum używa szortów na rower firmy MIMO model Alamo? i mógł by sie podzielić z nami swoją opinią na ich temat. Szorty prezentują sie dość ładnie, mają dużo kieszeni, dobrego pampersa, dobry system regulacji w pasie i co bardzo istotne sa tanie. Przez 2 ubiegłe sezonie używałem szortów Fox i nie jestem z nich do konca zadowolony. Mam powycierany materiał na udach, a system sciagania przez sznureczki jest do bani bo spodenki co jakis czas zsuwaja sie z tyłka. Cena spodenek FOX 2 krotnie wyższa.

Rowery

• admin

#2 nieborak

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 11
  • 1103 postów
  • Imię:Kuba

Napisano 23 styczeń 2011 - 20:32

W tym temacie jest coś o nich: [szorty] Trudny wybór :) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

Mam na zbyciu rozmiar S bez wkładki, jeśli byłbyś zainteresowany to napisz na PW.

Spodenki są nowe, niejeżdżone.

Użytkownik nieborak edytował ten post 23 styczeń 2011 - 20:33

#3 MadProff

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 24 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 03 luty 2011 - 09:54

Dzieki za info. Rozmiar S to dla mnie stanowczo za mały. Mam 190 cm wzrostu :) Coraz bardziej jestem pewny zakupu wlasnie szortów Mimo Alamo. Jedyna konkurencaja dla nich wg mnie sa szorty Endura Hummvee Lite. Jednak one sa 2 krotnie droższe.

#4 nieborak

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 11
  • 1103 postów
  • Imię:Kuba

Napisano 03 luty 2011 - 10:00

Pomyliłem się, Mimo wogóle nie ma rozmiaru S. Te co mam to M, ale i tak pewnie za małe? Mike SPORT - specjalistyczny sklep z odzieżą rowerową i do biegania

Gdybym miał wybierać jeszcze raz to bym dopłacił mimo wszystko i kupił jednak Endurę.