Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[zlot] spotkanie sylwestrowe

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 bartoszmtb

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 28
  • 295 postów

Napisano 22 grudzień 2009 - 16:08

witam gdzie spędzacie sylwestra?? możne jakieś spotkanie na sylwestrowa noc??:> pozdrawiam

Użytkownik bartoszmtb edytował ten post 22 grudzień 2009 - 16:09

Rowery

• admin

#2 grindz0ne

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 585 postów
  • Imię:Łukasz
Garaż Rower

Napisano 23 grudzień 2009 - 17:50

Nie wiem gdzie...ale jak dobrze pójdzie to spędzę go na rowerze i będzie to wyjątkowy sylwester :) :blink: ;) :D

#3 Pixon

Stary wyjadacz

• Mod Team
  • Reputacja: 75
  • 4465 postów
Garaż Rower

Napisano 23 grudzień 2009 - 18:34

Kto wie? Od rana chciałbym go spędzić z rowerową bracią. A wieczorem? W sumie to jeszcze nic nie wiem.

Spotkanie w sylwestrową noc ? Myślę, że rodzina lub bliska osoba nie była by z tego faktu zadowolona. Trzeba co nieco rozgraniczyć żeby nie było niepotrzebnych kłótni... znów wybrałeś/aś rower zamiast mnie
Tempo!! I tak cały tydzień życie idzie jak na spidzie

Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem...

...Nadjeżdzają znienacka. Zawsze cicho, zawsze szybko. Atakują człowieka przyzwyczajonego do zwracania uwagi na odgłsy jezdni. Budzą popłoch, bo dokąd uciekać z ... chodnika. Rowerzyści

Dołączona grafika

#4 Xanagaz

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 9
  • 1499 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 23 grudzień 2009 - 21:31

Czyżbyś miał jakiś problem amigo :] ?

#5 DAMIAN24

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 17
  • 1046 postów

Napisano 23 grudzień 2009 - 21:38

sylwester z rodziną hmmm... najwyżej z dziewczyną :) ale też nie koniecznie, od spędzania czasu z rodziną to jest wigilia :)

Rowery

• admin

#6 grindz0ne

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 585 postów
Garaż Rower

Napisano 23 grudzień 2009 - 21:43

Wyświetl postUżytkownik DAMIAN24 dnia 23 grudzień 2009 - 21:38 napisał

sylwester z rodziną hmmm... najwyżej z dziewczyną :) ale też nie koniecznie, od spędzania czasu z rodziną to jest wigilia :D

Tak dobrze piszesz :yes:

Sylwester z Rodziną spędzałem chyba z 3 lat temu ;-) ale to akurat u Brata jak byłem na świętach więc przy okazji sylwester :D :P

#7 Pixon

Stary wyjadacz

• Mod Team
  • 4465 postów
Garaż Rower

Napisano 23 grudzień 2009 - 22:22

Wyświetl postUżytkownik Pixon dnia 23 grudzień 2009 - 18:34 napisał

Myślę, że rodzina lub bliska osoba nie była by z tego faktu zadowolona.

Macie rację z rodziną wigilia, ale nie mówcie, że powiecie dziewczynie/chłopakowi iż wybieracie kolegów z którymi jeździcie na rowerach zamiast imprezy z nią/m.

Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem...

...Nadjeżdzają znienacka. Zawsze cicho, zawsze szybko. Atakują człowieka przyzwyczajonego do zwracania uwagi na odgłsy jezdni. Budzą popłoch, bo dokąd uciekać z ... chodnika. Rowerzyści

Dołączona grafika

#8 Xanagaz

Stały bywalec

• Użytkownik
  • Reputacja: 9
  • 1499 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 23 grudzień 2009 - 22:39

Daj spokój zrozumie :yes:

#9 kosciczek

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 485 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 23 grudzień 2009 - 22:45

Sylwestrową noc to oczywiście trzeba spędzić ze znajomymi na parkiecie, ale 27.12 (niedziela) jedziemy z chłopakami z CHTR na przysłowiową lampkę szampana na góre Gontyniec (najwyższa u nas w regionie). Pozdrawiam i życze szczęśliwego Nowego Roku 2010.
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem. [Marco Pantani]
CHTR.pl

#10 Pixon

Stary wyjadacz

• Mod Team
  • 4465 postów
Garaż Rower

Napisano 23 grudzień 2009 - 23:37

Xangaz nie był bym tego taki pewien :yes:

Łodzianie czekam na chętne osoby co by wypić od rana w sylwestra lampkę szampana. Info w łódzkim dziale.

Dołączona grafika

#11 safian

Master

• Mod Team
  • Reputacja: 107
  • 2991 postów
  • Imię:Adam
Garaż Rower

Napisano 24 grudzień 2009 - 17:07

Pamiętajcie, że po alkoholu nie jeździmy na rowerze ;)

#12 kosciczek

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 10
  • 485 postów
  • Imię:Paweł

Napisano 27 grudzień 2009 - 21:56

Ja już jestem po spotkaniu sylwestrowym, które odbyło się dzisiaj na górze Gontyniec. Jak co roku w tej cyklicznej imprezie bierze udział coraz więcej ludzi i to jest wspaniałe. Pozwolę sobie przytoczyć info o tej imprezie z naszej strony www.

"W niedzielę, 27 grudnia 2009 r. tradycyjnie na Gontyńcu odbyło się spotkanie wszystkich sportowców, aby w ten niecodzienny sposób podsumować stary i przywitać Nowy Rok 2010

Organizatorami tego wydarzenia byli: Chodzieskie Towarzystwo Rowerowe oraz znane firmy: Drutex i Gelam. Najliczniejszą grupę stanowili nasi kolarze w liczbie 30 osób, byli też biegacze, wędkarze, miłośnicy jazdy konnej, narciarstwa. Na wszystkich w nagrodę za wjazd na najwyższe wzniesienie północnej Wielkopolski czekał pyszny bigos, kiełbaski z ogniska oraz wyśmienity grzaniec (było minus 2 stopnie). Okazało się, że wśród sportowców był też burmistrz miasta Chodzieży Jacek Gursz (przyjechał na rowerze) oraz starosta chodzieski Mirosław Juraszek (trasę przebył konno). W trakcie posiłku wspominano wydarzenia sportowe, które odbyły się w naszym mieście oraz rozmawiano o planach na najbliższy okres. Po tym wzniesiono tradycyjny toast za sukcesy sportowe i pomyślność w nadchodzącym Nowym Roku 2010."
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem. [Marco Pantani]
CHTR.pl