Niestety wbrew reklamom producenta muszę z przykrością stwierdzić że butki nie są za wygodne. Powierzchnia buta cała jest w dziurki które odciskają się na stopie i po treningu mam całe stopy w czerwone kropki:D Buty są cieniutkie, przeznaczone na lato (w chłodniejsze dni niezbędne są ocieplacze). W komforcie ustępują znacznie np. shimano które są niczym dobrze dobrane adidasy. No ale nie ukrywam ze przy ich wyborze stawiałem na masę i tu jest ich jedyny, największy plus. Podeszwa sztywna, choć jeździłem w sztywniejszych.
Ogólnie rzecz biorąc takie sobie, lekkie ale kosztem komfortu użytkowania.
[buty] DMT Reflex
Started By Bula, lut 11 2009 11:20
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 luty 2009 - 11:20
Rowery
Napisano 22 kwiecień 2012 - 17:23
Odświeżam temat- mam okazję kupić te buty w dobrej cenie, czy ktoś tu jeszcze na nich jeździł? Nieco głupie pytanie, bo to buty do wyczynu, ale będą w miarę wszechstronne? Typu kilkugodzinny trening na szosie? Generalnie mają być na maratony, ale chwilowo nie mam funduszy na drugą parę więc byłyby też na szosę i na wycieczki, może nawet na wyprawy z sakwami? Pytam też o odczucia z jazdy bo jedna opinia to mało by wyrobić sobie zdanie, jednemu podejdzie drugiemu nie. Przymierzałem i było spoko, pytanie jak się jeździ ;]