Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[buty] DMT Reflex

• Nie możesz odpowiedzieć
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bula

Amator

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 58 postów

Napisano 11 luty 2009 - 11:20

Niestety wbrew reklamom producenta muszę z przykrością stwierdzić że butki nie są za wygodne. Powierzchnia buta cała jest w dziurki które odciskają się na stopie i po treningu mam całe stopy w czerwone kropki:D Buty są cieniutkie, przeznaczone na lato (w chłodniejsze dni niezbędne są ocieplacze). W komforcie ustępują znacznie np. shimano które są niczym dobrze dobrane adidasy. No ale nie ukrywam ze przy ich wyborze stawiałem na masę i tu jest ich jedyny, największy plus. Podeszwa sztywna, choć jeździłem w sztywniejszych.
Ogólnie rzecz biorąc takie sobie, lekkie ale kosztem komfortu użytkowania.

Rowery

• admin

#2 elziomallo

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 186 postów
  • Imię:Bartek

Napisano 22 kwiecień 2012 - 17:23

Odświeżam temat- mam okazję kupić te buty w dobrej cenie, czy ktoś tu jeszcze na nich jeździł? Nieco głupie pytanie, bo to buty do wyczynu, ale będą w miarę wszechstronne? Typu kilkugodzinny trening na szosie? Generalnie mają być na maratony, ale chwilowo nie mam funduszy na drugą parę więc byłyby też na szosę i na wycieczki, może nawet na wyprawy z sakwami? Pytam też o odczucia z jazdy bo jedna opinia to mało by wyrobić sobie zdanie, jednemu podejdzie drugiemu nie. Przymierzałem i było spoko, pytanie jak się jeździ ;]

#3 robi1

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 3
  • 70 postów
  • Imię:Robert

Napisano 24 kwiecień 2012 - 14:55

Witam,

w cenie DMT reflex polecam nowe wygodne DMT Top Gear 749zł z klamra i rzepami + wymienny protektor na sruby link ponizej:
tutaj

pozdrawiam
Robi