Witam. Poszukuje jakiegoś roweru do jeżdzenia na kole i innych trików. Nie potrzebuje czystej dirtki dlatego proszę o propozycje roweru, którym mogę trochę poszaleć, ale i pojechać do szkoły itp.
[1400-1600]Rower do stuntu
Started By Harmful, lut 10 2012 20:31
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 luty 2012 - 20:31
Rowery
Napisano 11 luty 2012 - 23:55
Proponuje krossa panica;)
Napisano 15 luty 2012 - 16:33
Zasadniczo na każdym rowerze możesz pojechać do szkoły, tak jak na każdym możesz jechać na kole, jednym albo dwóch.
W sumie nie wiem czym się różni to co nazywasz stuntem od streetu, tak jak dirtówka i street są bardzo podobne do siebie. Tak jak nie wiem co ma oznaczać nieczysta dirtka? To może fun bike?
NS Analog to ostre koło.
W sumie nie wiem czym się różni to co nazywasz stuntem od streetu, tak jak dirtówka i street są bardzo podobne do siebie. Tak jak nie wiem co ma oznaczać nieczysta dirtka? To może fun bike?
NS Analog to ostre koło.
Napisano 17 luty 2012 - 15:15
Nie chce miec czystej dirtki czyli miec 1 albo wgl bez hamulcow roweru i ramy ok 15 cali.
Chcialbym 2 hamulce tarczowe hydrauliczne
Zastanawiam sie na ramą: Mowi sie ze na mniejszej lepiej sie triki robi aczkolwiek ja nie chce jezdzic po rampach
Takie tam wskakiwanie na krawezniki, troche jazdy na przednim i jakies triki na tylnym
Doswiadczenie mam.
Co do ramy to prosze o opinie: wzrost- 182 cm , do rozkroku- 83 cm
Chcialbym 2 hamulce tarczowe hydrauliczne
Zastanawiam sie na ramą: Mowi sie ze na mniejszej lepiej sie triki robi aczkolwiek ja nie chce jezdzic po rampach
Takie tam wskakiwanie na krawezniki, troche jazdy na przednim i jakies triki na tylnym
Doswiadczenie mam.
Co do ramy to prosze o opinie: wzrost- 182 cm , do rozkroku- 83 cm
Rowery